2777
2789
باشوهرمه عكسه ولي اخه هميشه عكسو اديت ميكرد فقط شوهرمو ميذاشت اما الان هردو

واااا بیچاره بیا و محبت کن...کلن عروسا منفی نگرن...خودمم عروسم ایوجورم هاااا

گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...گاهی نمیشود ک نمیشود.‌..الهی شکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه عکس خوب و خوشگلیه و شوهرت ناراحت نمیشه از اینکه عکست رو پروفایل باشه که هیچ ...اگه نه که یه منظو ...

نه شوهرم براش مهم نيس حتي بهش گفتم ذوق كرد

اما منظوره مادرشو نميفهمم

واااا بیچاره بیا و محبت کن...کلن عروسا منفی نگرن...خودمم عروسم ایوجورم هاااا

مادرشوهر عکس ادم رو بدون اجازه بزاره پروفایل یعنی محبت کرده؟😐

والا الان میگن از بچه خودت هم تا زمانی که بچست عکس نذار تو فضای مجازی شاید بزرگ بشه خوشش نیاد!

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
نه برادرشوهرم مجرده

خب دیگه برو کیف کن دوتاتونو از عزیزی گذاشته..گوش ک عزیزه گوشواره هم عزیزه

نه شوهرم براش مهم نيس حتي بهش گفتم ذوق كرد اما منظوره مادرشو نميفهمم

شاید تو گروه فامیلی چیزی خواست پزتورو بده عزیزم ...دلیل زیاد بدی نداره به نظرم

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

ای بابا بحق چیزهای نشنیده من چکار کنم که اصلا مادر شوهر ندارم

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما
مادرشوهر عکس ادم رو بدون اجازه بزاره پروفایل یعنی محبت کرده؟😐 والا الان میگن از بچه خودت هم تا زما ...

ی درصد احتمال بدین نیتش بد نیس

ی درصد احتمال بدین نیتش بد نیس

میدونم نیتش بد نیست

حتما همینطوره

اما اینکه میگی محبت کرده تعجب کردم!

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤