2777
2789
پیش میاد از دلش درار

میخوام نظرشو عوض کنم نمیدونم چیکار کنم گیر داده میخوام موسسه خیریه بزنم من میگم بیا مهاجرت کنیم میگه نه میگم پس به خانواده های خودمون کمک کن میگه به من چه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقا هی داشت از خیرخواهیش تعریف میکرد منم گفتم اگه خیرخواه بودی واسه من فلان کارو میکردی یهو قاطی ک ...

بگو اقامت یه جارو بگیریم بعد برگردیم اگه خواستی. اگه اموالشو یه بخشیشو نگه داره با مابقیش مهاجرت کنید بعدا اسنرس آینده کاریشم نداره

بگو اقامت یه جارو بگیریم بعد برگردیم اگه خواستی. اگه اموالشو یه بخشیشو نگه داره با مابقیش مهاجرت کنی ...

میگه من نمیام میگه همکارام رفتن بعد ده سال برگشتن میگم اونا بی عرضه بودن نترس تو 

آخرش اتقاقا راضی شد اقامت یجا رو بگیریم ولی من میگم چرا اصلا باید موسسه بزنه چرا نباید به دور و بریای خودمون کمک کنه مثلا خواهر زاده خودش از بی پولی داره زندگیش میپاشه میگم به اون کمک کن حداقل میگه به من ربطی نداره

میگه من نمیام میگه همکارام رفتن بعد ده سال برگشتن میگم اونا بی عرضه بودن نترس تو آخرش اتقاقا راضی شد ...

جوگیره یه چی میگه‌ تو عمل نمیکنه. وقتی دلش به خواهرزادش نمیسوزه واسه غریبه چرا باید میلیاردی خرج کنه. اقامت هم اگه سواد داشته باشه و پرتلاش باشه میتونه نهایت با ۵-۶میلیارد فقط برید که ثروتش بمونه و خدایی نکرده موفق نشد چیزی از دست نداده باشین. با پول کم برید

جوگیره یه چی میگه‌ تو عمل نمیکنه. وقتی دلش به خواهرزادش نمیسوزه واسه غریبه چرا باید میلیاردی خرج کنه ...

خدا کنه عمل نکنه واقعا حیفه میگه من زحمت کشیدم این پولو به دست آوردم اونم دست و پا داره عقل داره عرضه داشته باشه به دست بیاره 

همش کلیپای این کشتی گیر خادم رو میبینه جو گیر میشه 

خدا کنه عمل نکنه واقعا حیفه میگه من زحمت کشیدم این پولو به دست آوردم اونم دست و پا داره عقل داره عرض ...

🤣🤣🤣

ببین کمک کنه اما نه این که همه چیشو بده. تا میتونی اموالشو به نامت کن یهو نده بره

🤣🤣🤣ببین کمک کنه اما نه این که همه چیشو بده. تا میتونی اموالشو به نامت کن یهو نده بره

امشب گفت فردا بریم خونه رو بنامت بزنم روم نشد بگم آره گفتم منظوری نداشتم فقط میگم پولاتو حیف نکن 

نمیدونم چرا روم نمیشه 😐

بله. حتما نباید سرمایه گذاری رفت. دختر خاله من ۳سال پیش رفت انگلیس. هیچ پول خاصیم نبرد. اقامت تحشیلی ...

چی خونده اونجا؟ شوهرم لیسانس مدیریت داره مدیر کارخونه هم هست زبانشم بد نیست 

چی خونده اونجا؟ شوهرم لیسانس مدیریت داره مدیر کارخونه هم هست زبانشم بد نیست

ببین دانشجو دکتراست. مدیر کارخونه یا مالک کارخونه؟؟ برا ادامه تحصیل اقدام کنه شمارو هم ببره. همزمان بگرده دنبال کار. والا معماری اینجا میخوند اما اونجا رو نمیدونم. یادمه چندسال پیگیری کرد تا رفت