2777
2789

هم سن همیم ولی بلوغ فکری نداره !و وقتی بهش میگی میگه ن فک میکنی من اینجوری نیستم

نمایشگاه داره

خونه ماشینم داره

قیافشم بدیی نیست..

ولی امشب چندبار پرسید شماره باباتو بده

بهش گفتم وقت زیاده گفت از چیه من خوشت نمیاد که راجبش دو دلی !؟گفتم هیچی (ولی سنش واخلاقش )

من ازش خوشم نمیاد ولی میگم نکنه اون ادمی که دلم میخواد

هیچوقت نمیاد!!

چند وقت پیش یه خواستگار داشتم اون خیلی خوب بودولی من توی افسردگی بودم پروندمش !این یک دهم اونم نیست😕

رفتم توی ۲۷ دیره!؟

چون خوابم بله

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازت کوچیکتره؟

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

قیافه اینا بعد دوسه ماه عاادی میشه اخلاق اخالاق اخلاق.

پسری ک همسن خودت باشه ینی ازخودت کوچیکتره ازلحاظ بلوغ فکری پس بیشتر دقت کن

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

من باشم نه الان که متاهلم ولی اخلاق و دوست داشتن برام خیلی مهم بوده و هست حاضرم تنها بمونم ولی با کسی که این دو موردو نداره نباشم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۳ماه

من بودم کات

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

خیلی ام داد میزنه که هنوز پخته نیست..یجوریه

خب دیگه ادمو پیر مبکنن

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون