2777
2789
عنوان

امشب شب سومه ک مادرو پدر شوهر خونمونن

| مشاهده متن کامل بحث + 2242 بازدید | 99 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عصری ب همسرم با خنده گفتم نمیخاد برن حال دختراشو بپرسه؟ دیگه عصر با ماشین رفتن بیرون ساعت ۱۱ اومدن و ...

صبوری کن زن😭

کاش خودشون درک داشتن

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
ای بابا:( ولی به خاطر همسرت تحمل کن.منم از مهمونی که بخواد شب بمونه و مهمون راه دور باشه خیلیییی خست ...

دیگه متنفرم از این همه تحمل ساختگی 😩😭

بزرگ شدن آرزویی بود که به امتحانش نمی ارزید 👏

دو روز دنیا ارزششو نداره فک کن غریبن اومدن مهمونی حالا پریودم هستی میدونم اذیتی میتونی به مادرشوهرت بگی کمر درد و دلدردی خودشون از خودشون پذیرایی کنن. دیگه خونه خودشون مگه یکی دیگه براشون غذا میپزه یا پذیرایی میکنه این چند روزم کمک حالت باشه به هیچکدوم سخت نگذره

من به خاطر این موارد خونمو عوض نمیکنم ...سختهههههههههه خیلی سختههههه....خدا کنه زود تر برن از خونت

امیدوارم فردا برن ک واقعا دیگه حالم گرفتس

چه عروس بد و منفوری هستی!!! من پدر بزرگ مادر بزرگم ۲ ساله ک زمستون ک میشه هر روز مریضن همش میان شهر خونه بقیه و تازه با اینکه درستش اینکه برن تونه پسرشون بیشتر میان خونه دختراشون و بابام تا الان هیچ وقت اعتراض نکرده و نمیکنه با اینکه همین امسال ۱ ماه خونه ما بودنو من هم کنکور داشتم هم نهایی پیرن متوجه‌ی ک جز بچه هاشون کس دیگه ای رو ندارن؟؟ بچه بزرگ کردن برا چی؟؟ من نمیدونم چجو عروسا مال و منال پدر شوهرشون میخوان مریضیشونو نمی‌خوان هوففف

اگه کمکت نمیکنن خودت با مهربونی ازشون کمک بخواه مثلا مادر جون بی زحمت برنج میذاری

پیره بابا دستاش درد میکنه نمیتونه قابلمه بلند کنه پاهاشم درد داره

آخی عزیزم من بیشتر دلم سوخت برات چون میگی پریودی

بخدا ی پریودی وحشتناکم دارم .. درد ندارم اما خونریزیم زیادههه حالم بده دیگه 

چه عروس بد و منفوری هستی!!! من پدر بزرگ مادر بزرگم ۲ ساله ک زمستون ک میشه هر روز مریضن همش میان شهر ...

دقیقا گناه دارن 

تا جوونن ، جوونی شون پا بچه ها شون میزارن 

پیر میشن همون بچه ها پاسشون میدن اینور و اونور

💜Army. For ever💜✌️
چی بود رمزش

همه چیز دست به دست هم داد شکر خدا 

مثلا اینکه همسرم و کشیدم سمت خودم کامل 

دومی که مهمتر از همه هست اینکه یه برادر شوهر مجردم خونه دارم که اینقدر بحث و ... درست می‌کنه نمیتونن تنها بزارنش بیان خونه من و پسره هم باهاشون بیاد چون بحث ایجاد می‌کنه به همسرم گفتم نیاد خونمون و تعارف نزن اصلا بهشون 

سوم اینکه خود همسرم کلا ازشون سرد شده و رو نمیده دیگه بهشون 

البته خودمم خونشون خیلییی کم میرم