2777
2789
عنوان

امشب شب سومه ک مادرو پدر شوهر خونمونن

| مشاهده متن کامل بحث + 2242 بازدید | 99 پست
صبوری کن زن😭کاش خودشون درک داشتن

ندارن ک.. میدونی اونورم دختراش اخلاق خود مادرشو دارن مدام غرغر اینور پسرش نازشو میکشه ... اححححح

بزرگ شدن آرزویی بود که به امتحانش نمی ارزید 👏
دقیقا گناه دارن تا جوونن ، جوونی شون پا بچه ها شون میزارن پیر میشن همون بچه ها پاسشون میدن اینور و ا ...

آره بخدا خیلی گناه دارن من  مادر بزرگم آلزایمر داره و خیلی خیلی الان ناتوان شده هیچ کاری از دستش بر نمیاد بابام و عمو هام و عروساش عین پروانه دورش میچرخن اون یکی مادر بزرگمم و پدر بزرگمم هر روز بنده خداها مریضن آنقدر بچه هاشون هوامونو دارن هیچ کس جرات بی احترامی بهشون نداره از من بگیر تا بزرگ ترین یا کوچیک ترین فرد خانواده همه بهشون احترام میزارن من امسال شب های امتحان هایی هر شب ب خاطر ملاقاتی های مادر بزرگم خونمون شلوغ بود نهایی کل آیندم بود ولی جوری رفتار کردن بابام و مامانم ک حتی جرات نکردم اعتراض کنم بگم چرا اینجان 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بالای ۶۰ سال پیر نیستااا عزیزم

عزیزم اینا خیلی شکست خوردن زن عموم ۵۹ سالشه انگار سی سالشه از لحاظ اندام قیافه و همه چی اینا نزدیک ۷۰ یا شایدم بیشتر دقیق نمدونم اما خیلی شکسته و ناتوان هستن

دو روز دنیا ارزششو نداره فک کن غریبن اومدن مهمونی حالا پریودم هستی میدونم اذیتی میتونی به مادرشوهرت ...

حالا اینباره ک پریودم .. بحث من اینه اینا هربار خونه ما تلپن . ازونام هستن ک انگشتم با عسل دهنشون بزارم بازم پشت سر حرف دارن ...

حالا اینباره ک پریودم .. بحث من اینه اینا هربار خونه ما تلپن . ازونام هستن ک انگشتم با عسل دهنشون بز ...

عزیزم خدا صبرت بده . بنظرم پسر دوستن چون گفتی به دخترشون سر هم نزدن خودت به همسرت گفتی اینا نمیخان به دختراشون سر بزنن برا همین حدس زدم پسر دوستن باطلبع پسرو ترجیح میدن پیشش بمونن

همه چیز دست به دست هم داد شکر خدا مثلا اینکه همسرم و کشیدم سمت خودم کامل دومی که مهمتر از همه هست ای ...

نه اینا سنگ پا قزوین هستن ... باهم دعوایی هستیما بازم میان . 

بالای ۶۰ سال پیر نیستااا عزیزم

خوشبحال طرز فکرت

پدر و مادر شوهر من،هنوز ۵۰ساله نشدن

بعد همیشه میگن ما از پسرمون انتظار داریم کمکمون کنه ما پیر شدیم، ما جایی رو نداریم ما فقط شمارو داریم بیایم سر بزنیم

یکسره ام به بهانه های مختلف میان خونمون، مدام زنگ میزنن

دیوونه شدم از دستشون 

فک کن یبار زنگ زدیم میخوایم بیایم خونتون، گفت نه ما می‌خواستیم بیایم شما نیاین، بعد خودشون اومدن

یبار بریم خونشون دیگه اصلا نه تعارف میکنن نه رو میدن، باید حتما خودشونم یبار بیان خونه ما، وگرنه ما ۲بار پشت سرهم بریم دیگه معذب میشیم، حتما باید یبار بریم. یبار بیان

پیره بابا دستاش درد میکنه نمیتونه قابلمه بلند کنه پاهاشم درد داره

پس خونه ی خودشون چطور زندگی میگذرونن، بنظرم سخت نگیر فک کن مادر خودته و باهاش راحت باش 

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه عروس بد و منفوری هستی!!! من پدر بزرگ مادر بزرگم ۲ ساله ک زمستون ک میشه هر روز مریضن همش میان شهر ...

شما منفور نباش... پدربزرگ مادر بزرگ رو بامادرشوهر یکی نکن ... البته قبلش بگم تا همه چیزو نمیدونی قضاوت نکن... منفور خانم