2777
2789
عنوان

قضاوت رضا گلزار بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 989 بازدید | 60 پست
حالا مهران مدیری با اون صداش یه کنسرتی گذاسته تو دبی بیا ببین بلیطی ۴۵میایون😁

هر نفر ۴۵ میلیون ؟

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از ۱۷الی۴۵

نه بابااااا یا خدا چه خبره

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

جنیفرم پشماش ریخت

یعنی چی چه خبره 

چقدرش به این رسیده خدا داند

وقتی پول باشه انگیزه هم میاد هزار در صد پول مهمه هر کیم بگه مهم نیست فقط داره خودشو گول میزنه

خیلیا پول دارن مثل اکثر بازیگرا که شکمشون ۳۰سانت جلوتر از خودشون میاد ولی چند نفرشون مثل گلزار ۶صبح پامیشن میرن ورزش میکنن؟ پس پول همه چیز نیست 

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
یعنی چی چه خبره چقدرش به این رسیده خدا داند

جنیفر لوپز چند وقت قبل تو همون سالن کنسرت داشته که بلیطای جنیفر از بلیطای مدیری ارزونتر بوده

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
جنیفر لوپز چند وقت قبل تو همون سالن کنسرت داشته که بلیطای جنیفر از بلیطای مدیری ارزونتر بوده

نه بابا شوخی میکنی 

یاخدا چه ضایع 

دچار شرم نیابتی شدم

نه بابا شوخی میکنی یاخدا چه ضایع دچار شرم نیابتی شدم

حق داری باور نکنی😅 

انقدر هم بد اجرا کرده که سوژه عام و خاص شده 

من به هیچ عنوان فنش نیستم، ولی هیتراش یک دهم موفقیت های اینو ندارن.

فقط بلدن هرچی تو اینستا دیدنو تکرار کنن

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

قضاوت چیه مردم در مورد حرفه اش میتونند نظر بدهند به شدت بازیگر بدی هست اصلا قدرت بازیگری نداره خوانندگی هم همینجور مجری گریش ولی خیلی خوبه دوست دارم. استایل و خوشگلیش هم قبول دارم ولی مساله ای که دارم دوباره باز نون خوشگلی اواخر دهه ۷۰ و اوایل دهه ۹۰ رو میخوره یعنی هنوز همون مدل لباس پوشیدن و مو و آرایش رو داره شما برد پیت و دیکاپریو یا حتی بهرام رادان مقایسه کن هر دوره ای با استایل همون دوره اومدن جلو این هنوز تو ۵۰ سالگی تیپ جوون ۲۵ ساله میخواد بزنه خب نمیاد یه چیز مسخره میشه برا همون گفتم مجری گریش دوست دارم چون با تیپ رسمی مناسب سنش میاد. 

چقد ازش بت ساختی 😂

نمیدونم چرا این بشر هیچوقت به دلم نشست شاید چون خودشو میگیره خاکی نیس به نظرم 

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀