2777
2789

پارسال تابستان مادرم بیمارستان بستری بود منم هرروز صبح تا عصر کنارش بودم بعد شیفت عوض میشد یه آقایی میومد با خواهراش به مادرشون رسیدگی میکردن بعد یه خانمی بود روبروی ما اونم همراه مادرش بود خیلی با همه صمیمی میشد و به همین بهانه همه کارای مادرش و گردن بقیه همراه ها مینداخت منو که واقعا خسته کرده بود ازبس کمک خواست..بعد به اون آقا گفت چرا تو میای زنت چرا نمیادخانمت وظیفه داره بیاد اون آقا نگاهی کرد و گفت من اولادشم من پسرشم وظیفه منه که از مادرم مواظبت کنم همسر من در قبال مادرم هیچ وظیفه ای نداره واقعا مرد خیلی خوبی بود..اون خانم سکوت کرد این حرفهارو در حالی زد که برادرای خودش حتی خودشون نیومدن چه برسه خانمشون بیاد واقعا هرکس باید سرش تو زندگی خودش باشه البته هر بیماری میومد و می‌رفت این خانم ته و توی زندگی شون و بیرون میکرد..

هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)

دیگه انسان ذاتش اجتماعی هست 

نمیشه که توی یه محیط چند روز باشی سکوت و بی توجه به بقیه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوشم نیومد! بعضی کارها از سر وظیفه نیست، پس انسانیت چی میشه؟! 

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

پشت اینهمه توقع زن ها از همجنسشون چیه؟

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

دقیقا همینه

یکی رو میشناختم مذهبی بود

یه پسر داشت

بخاطر کهولت سن پوشکی شده بود و خلاصه وضعش خراب بود

پسر الدنگش میگفت نه من دست به مادرم نمیزنم

خودش میگفت پسرم وظیفه نداره

بعد عروسشو میبردن پوشکشو عوض کنه!!!

عوضیای حقیر

پسر آشغال خودت دستش که نشکسته، بگو همون بکنه اگه جنم پرستار گرفتن ندارید

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

از این همرله بیمارا همیشه تو هر بخشی هست 😄

از اینا که فضولن و خونگرم 

اتفاقا خوبه ،باعث میشه تایمی ک تو بیمارستان هستی زودتر بگذره 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
دیگه انسان ذاتش اجتماعی هست نمیشه که توی یه محیط چند روز باشی سکوت و بی توجه به بقیه

عزیزم اون خانم خیلی خسته کرده بود منو همش صدام میزد برام آب جوش بیار برام خرید کن بیا لباس مادرم و عوض کن و هزار تا کار منم همراه مادرم بودم واقعا خسته میشدم هم کار مادرم و انجام میدادم هم کارهای ایشون رو اگه ایشون خسته بودن منم خسته بودم خونه می‌رفتم شروع میکردم به تمیزکاری و آشپزی حالا آبجوش و خرید کجا بود چند طبقه پایین تر دوساعت منتظر آسانسور و هزارتا کوفت و زهرمار منم آدمم فولاد نیستم که 

هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)

از این همرله بیمارا همیشه تو هر بخشی هست 😄از اینا که فضولن و خونگرم اتفاقا خوبه ،باعث میشه تایمی ک ...

عزیزم اون خانم خیلی خسته کرده بود منو همش صدام میزد برام آب جوش بیار برام خرید کن بیا لباس مادرم و عوض کن و هزار تا کار منم همراه مادرم بودم واقعا خسته میشدم هم کار مادرم و انجام میدادم هم کارهای ایشون رو اگه ایشون خسته بودن منم خسته بودم خونه می‌رفتم شروع میکردم به تمیزکاری و آشپزی حالا آبجوش و خرید کجا بود چند طبقه پایین تر دوساعت منتظر آسانسور و هزارتا کوفت و زهرمار منم آدمم فولاد نیستم که 

حق گفته

وظیفه فرزند هست که به مادرش احسان کنه (احسان در هر موقعیتی متفاوته) دیگه عروس و داماد اون وظیفه رو ندارند

در حد همراهی و از سر محبت نه بعنوان وظیفه

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

خوشم نیومد! بعضی کارها از سر وظیفه نیست، پس انسانیت چی میشه؟!

دقیقا ، مثل خیلی موارد دیگه که بعضی از زن ها علیه همجنس هاشون عمل میکنن و انگار لذت میبرن از این کار ...

حالا یک عده میگن انسانیت کجاست همون آقا بعدش گفت که همسرشون خودشون هم بیمارن 

حالا یک عده میگن انسانیت کجاست همون آقا بعدش گفت که همسرشون خودشون هم بیمارن

خدا رو شکر که اون آقا آدم فهمیده ای بوده.

بله بعضی ها شرایط دیگران رو نمیدونن ، فقط زود با معیارهای خودشون اندازه گیری و نتیجه گیری میکنن !

واقعا هم وظیفه اصلی خدمت و کمک به پدر و مادر به عهده فرزندان هستش ، چه دختر و چه پسر.