2777
2789
عنوان

دخترم میگه عزرائيل را دیدم تروخدا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 5281 بازدید | 153 پست
بله مخصوصا چاکراه تاجی اش بازه

منم قبل مرگ آدما میبینم خواب 

نحوه فوتشون رو

چندین بار اتفاق افتاده

فوت برادرم

داییم

پدربزرگام 

و.. 

از چیه؟

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

رویای صادقه زیاد مببینی شما میتونه چاکرا آجنات یا چشم سومت باشه

فوت پدربزرگم دقیقا دقیقا همونطوری که تو خواب دیدم اتفاق افتاد. 

چیز دیگه نمی بینم گلم اخه

ولی حس میکنم یکی همیشه هوامو داره... نمیدونم واقعا

چون کاری برای باز شدن چشم سوم نکردم

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

فقط تراپیستو به جای اینکه ارومش کنه گفته مرگ حقه خدایاا😐😐به نظرم سعی کن قانعش کنی اشتباه دیده و تو ...

اتفاقا کارش درست بوده 

اگه امروز ارومش کنه انگار باج داده بهش، فردا دوباره حالش بد میشه 

باید ریشه ای حل بشه

لاااایک نکنننن😤

خواهر من چطور بخوابم خب 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

ترسشو بردارین یه تابه یا ظرف مسی رو خیلی داغ کنید بعد آب نمک درس کنین تو کاسه اون ظرف داغ رو بگیرین بالا سر دخترتون یهو آب نمک رو بریزید تو تابه مسی داغ شکل چیزی که ازش ترسیده میافته و خوب میشه

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

عزیزم حتما ببرش پیش یه مشاور کودک خوب و کاربلد و حرفه ای

کلا مرگ یکی جلوی بچه براش سخت میشه و اذیت شدنش طبیعیه

با یه جلسه هم حل نمیشه چندین جلسه میخواد

فعلانم بذار بغل خودت بخوابه و بهش بگو که تو کنارشی و حواست بهش هست و با بچه ها کاری ندارن و اینا

خاک بر سر اونی که این حرفو بع بچه زده

زهره بچرو ترکوندن عوضیا

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝