2777
2789

یکسال و چهارماهشه بچم.حرف درحد دد و اب و نیست و عزیز و جیز و اینا میگه

بعدشوهرم میگ تقصیر تویه بچه کم حرف میزنه.همشم میشینه پای گوشی کورشم میکنی

بچه ها غیر گوشی غذا نمیخوزه بچم چیکاز کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوشی رو حق داره 

بچه رو کند ذهن می‌کنه 

ولی برای دختر شما هنوز وقت دارع 

برای سلامتی مغز و چشم و روحش گوشی نده اصلا بهش 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
گوشی رو حق داره بچه رو کند ذهن می‌کنه ولی برای دختر شما هنوز وقت دارع برای سلامتی مغز و چشم و روحش گ ...

نمیخوووره اصلا غذا بزور گوشس یکم میخوره همش وصل بهم شیر میخوزه کلافه شدم

نمیخوووره اصلا غذا بزور گوشس یکم میخوره همش وصل بهم شیر میخوزه کلافه شدم

عزیزم نخوره بعد چند وقت ها تو می‌کنه معتاد کردی به گوشی بعد میگی نمیخوره ؟!! دختر منم تاخیر گفتار داشت اولین حرف دکتر این بود گوشی و تی وی ممنوع 

حالا هی بگو غذا نمیخوره 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

حق داره چرا به بچه گوشی میده مغزش درحال رشده چشماش حساسه تلویزیونم نباید نگاه کنه. 

اون بچه از کجا میدونست گوشی چیه خودتون عادتش دادین دیگه 

زیادم باهاش حرف بزنین