2777
2789
عنوان

هر کی منو بگیره خوشبخت دو عالمه

564 بازدید | 40 پست

خودشیفته هم عمه تونه 😁

ولی جدی خیلی زن زندگیم واقعا حیف شدم سنمم بالا رفته 33ام

آشپزیم خوبه، باحوصله ام، بسیار به تمیزی اهمیت میدم، دستی تو هنر نقاشی دارم، بسیار کتاب میخونم به دو زبان انگلیسی و آلمانی مسلطم، با بچه ها و سالمندان رابطه ی صبورانه و با عطوفت دارم 

با مردم منصفانه رفتار میکنم اگر بدی ببینم یا جواب نمیدم یا مث یه آدم باشعور جواب میدم طوریکه طرف خودش خجالت میکشه 

ولی واقعا هیچ مرد موجهی تا حالا منو از صمیم قلب نخواسته. معیارمم برای موجه بودن ظاهر و مادیات نیست شخصیت و اخلاقه 

البته غر نمیزنما

هر کس یه قسمتی داره راضیم به رضای پروردگار 🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخلاق ؟ توضیح بدید

« اصفهان »          مسئولین اول نمی خواند دوم نمی تونند . به نظرم ازدواج خوب و به موقع خوبه وگرنشد باید دنبال آرامش بود اینم تکنیک می خواد ، توحید عملی لازمه درخواست دوستی بدید مشکلی نداره

فامیلتون پسر ندارید؟

چقدر بی عقلن اگه بذارن همچین گوهری از کفشون بره

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

چقد نازو خانومی

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○