2777
2789
عنوان

برای پدر شدن شوهری چی بگیرم آیا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3949 بازدید | 108 پست
عزیزم مرخصی زایمان بگیری حقوق اون چند ماهتو چطوری میده ییمه؟

تامین اجتماعی وقتی مرخصیت تمام شد میری بیمه پول این چند مدت را یک جا بهت پرداخت میکنه

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم
نقشه گنج برای دوچرخه و صندلی تاپ یه مقدار ناهماهنگه...اخه نمی شه اینا رو قایم کرد!!! ضمنا خانومی دو ...

خب من تو این چیزا همیشه از خانواده ام کمک میگیرم.

شده تو حیاط یا انباری خونه مامان قایم کنم یا داداششم سر یه ساعت مقرر در خونه رو بزنه و هدیه یا کیک تحویل بده و ...

اگه یه فکری بره تو ذهنم محدودیت هاشو برمیدارم یه جوری

حالا به قول شما یه چیز کوچیکتر بخرن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بخوایم ماه به ماه نمیده؟!

فکر نمیکنم 

ببین میتونی با شرکتت هم صحبت کنی 

چون اونا پرداخت میکنند 

برو از بچه های مالیتون بگرس شاید بتونی توافق کنید پول و بهتون بدن

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم
اگه بخوایم ماه به ماه نمیده؟!

اگه شرکتت بیمه برات رد کنه باید هر ماه بری تامین اجتماعی. کارهای اداریشو انجام بدی.

من وقتی بعد از ۶ ماه رفتم دنبال کارای بیمه ام. یه خانومی بود میگفت دو ماهه زایمان کردم اومدم حقوق این دوماه رو بگیرم

من نگران همینم خدا بهم.دوقلو داده نگران هزینشم شوهرم به تنهایی از عهدش برنمیاد

خیالت راحت خدا روزی رسونه

اتفاقا یه جا بهت بدن بهتره که به چشمت میاد 

چه همسر خوبی هستی تو که نگران شوهرتی

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته
من نگران همینم خدا بهم.دوقلو داده نگران هزینشم شوهرم به تنهایی از عهدش برنمیاد

خدا خودش تو قران وعده داده که روزی هر بچه ای رو جدا خودش میده پس نگران نباش و به خدا ایمان داشته باش 

خیالت راحت خدا روزی رسونه اتفاقا یه جا بهت بدن بهتره که به چشمت میاد  چه همسر خوبی هستی تو که ...

خیلی گناه داره

خونواده عوضیش نه پشتوانش هستن نه امید میدن بهش

نه کمکش میکنن

همش میگن چاره چیه

داره پیر میشه شوهرم بخدا

خدا از این جور پدرا نگذره

خدا خودش تو قران وعده داده که روزی هر بچه ای رو جدا خودش میده پس نگران نباش و به خدا ایمان داشته باش ...

ممنون عزیزماز دلگرمیت

داداشم سه قلو داره باورت نمیشه 30 ساله بود وقتی برا من اومدن خاستگاری همه فک کردن 45 سالشه بس که بخاطر بچه هاش پیر شده بود