2777
2789
عنوان

فقط تا وقتی بهش نرسی جذابه

93 بازدید | 9 پست

هعی ، وقتی یه چیزی رو نداری ، یه شرایطی رو یا یه موقعیتی رو ، خیلی به نظرت جذاب و خوبه ، اما وقتی بهش میرسی تازه بدیاشو درک میکنی ، یه زمانی عاشق سوار اتوبوس شدن بودم ، الان که هر روز دو بار سوار اتوبوس میشم قدر ماشین بابا رو می‌دونم ، یه زمانی دوست داشتم تو آپارتمان زندگی کنم از آسانسور خوشم میومد ، الان که روزی ده بار با آسانسور بالا پایین میرم قدر خونه ویلایی مون رو می‌دونم ، از بچگی دوست داشتم تخت دو طبقه داشته باشم طبقه بالا بخوابم ، الان که روی همون تخت دراز کشیدم و دارم تایپ میکنم دلم پر می‌کشه برا اتاقم و راحتی تختم 🥲 تاپیک مهاجرت رو دیده بودین؟ اگه یه ماه پیش بود باور نمی‌کردم کسی از مهاجرت به خاطر تنهایی و دوری از خونواده پشیمون بشه ، اما الان کاملا درک میکنم از تنهایی دق کردن چطوره ، به نظرم به پیشرفته ترین امکانات هم نمی ارزه دوری از آدمای دوست داشتنی زندگیت :)

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب تو ایران شاهانه زندگی میگردی دیکه خونه ویلایی و اینا که یه آسانسور و امراتمان شده سختی برات🤣🤣🤣 ...

مگه الان خارجم😐🤐

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

اگه اینو میفهمیدی خب مهاجرت نمیکردی

چی میگی بابا مهاجرت کجا بود ، تاپیک یکی دیگه رو گفتم ، تاپیکم درد دله 

الان مسکلت چیه

تاپیک درد دله ، یه شهر دور از خانوادم