2777
2789
عنوان

دوباره جاری حسود

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 27 پست
بخدا شب تا صبح خوابم نبرد  حرصم گرفته جلو بدی اونا رومیگه پپشتم حرفای خودشه میگه فلانی گفته اخ ...

جاری منم خیلی حسوده اصلا چشم نداره مارو ببینه

اخلاقای خیلی عجیبی داره 

اونم اوایل میومد غیبت مادر شوهر یا اون یکی جاری بکنه اما من رو نمیدادم فقط گوش میدادم هیچی جواب نمیدادم 

الان دیگه کاری نداره ولی به خونم تشنست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا اینایی که با مادرشوهر یا جاری یا خواهر شوهر یا همشون با هم تو یه ساختمون هستن یا خیلی نزدیکن ص ...

موافقم هر روز یه بحث جدید هس اروم زندگی کنی یه چیزی از توش پیدا میشه

بخدا شب تا صبح خوابم نبرد  حرصم گرفته جلو بدی اونا رومیگه پپشتم حرفای خودشه میگه فلانی گفته اخ ...

یه بار که خواهر شوهرت یا مادر شوهرت گفتن جاریت اینو گفته تو هم حسابی عصبانی شو و بگو فقط باید رو در رو کنیم تا دروغاش ثابت بشه و حسابی پیگیر باش...تا دفعه ی آخرش باشه در مورد تو حرف میزنه

برای منم همین اتفاق افتاد منم زیاد تحمل نکردم یه بار که داشت قشنگ بالا پایین همرو میگفت منم صداشو ضبط کردم و بهش گفتم من صداتو دارم دیگه دهنتو ببند از من بد نگو چون من اهل حرف زدن نیستم اونم فکر کرد دروغ میگم باز میرفت از زبون من چه حرفایی میزد منم صداشو براسون گذاشتم و دستش رو شد ....

چنان دل بسته ام کردی که با چشم خودم دیدم خودم میرفتم اما سایه ام با من نمی آمد!

وقتي شروع مي كنه پشت سرشون حرف مي زنه بگو فلاني من تصميم قاطع گرفتم براي آرامش خودم سعي كنم از هر تنشي دور باشم ، و درباره مشكلات صحبتي نكنم ، بيا درباره خودمون حرف بزنيم ، ان شاء الله خدا توي زندگي به هممون آرامش بده ، بعد لبخند بزن ، بگو خوب ديگه چه خبر !؟؟؟ 

شمارش معكوس خدايا سلامتي سلامتي سلامتي خواسته من از وجود با عظمت شماست . 🤲🏻🤲🏻
همین کارو کردم اما به دوروغ میره میگه فلانی این حرف زده اعصاب بهم ریخته یکی دوبار ابروش بخاطر دوروغا ...

اصلا کنارش نشین، تا اومد بد بگه بهش بگو ببخشید لطفا چیزی نگو ناراحت میشم،من ک ازشون بدی ندیدم، یا ی بار صداشو ضبط کن بده مادرشوهرت 

بنظرم مث همیشه باهاش برخورد کن بذار سرسنگین باشه بلاخره تا ابد ک اینجور نیس بعد خودش شرمنده رفتار کاملا طبیعیت میشه وقتی اینجور بلشی نشون میدی ک برات اهمیت نداره و بیتفاوتی...بیتفاوتی خیلی ادمو میسوزونه خیلییییی

خدایا....شکرت که میگم : شکرت..