2777
2789

و خوشگلتر شه؟

بنظرتون ارزششو داره؟

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط یه عمل نهچنتا عمل باهم

زاویه فک و عمل بینی چطوره؟

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
دوستم عمل بینی کرد ولی ریده شد تو صورتش حقیقتا🤣🤦‍♀️

وا چرا اخه؟ 

دکترس بد بوده؟

وا چرا اخه؟ دکترس بد بوده؟

نه ما شهرستانیم این دوستمم خیلیی پولدارن تک فرزنده و عزیز دردونه اقا اینو برداشتن بردن تهران یه دکتر خیلیی عالی بینیشو عمل کرد خیلیی غیر طبیعی و فانتزی شد خیلللییی بالاعه نوکش الان دوباره میخواد عمل کنه ۱۲۸ میلیونم پول داد ولی دماغ خودش عالی بود یه ذره قوز داشت خیللیی کم اونو عمل میکرد عالی میشد ولی رید

نه ما شهرستانیم این دوستمم خیلیی پولدارن تک فرزنده و عزیز دردونه اقا اینو برداشتن بردن تهران یه دکتر ...

ایوای عمل نیمه فانتری باز یچیزی ولی فانتزی یا خوکی اینا که میگفتن واقعا نوبره