2777
2789
عنوان

عطسه صبر

58 بازدید | 8 پست

واقعاً عطسه صبر زندگی مو مختل کرده حالم بده😢😢

می‌خوام برم دندونمو بکشم استرس دارم به خودم میگم نگران نشو اتفاقی نمی افته بعدش  عطسه صبر میاد یعنی چی آخه 

عطسه صبر دیگه چیه!

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای منم خیلی ازین موضوع بدم میاد ولی اینو بدون مستقیم این میشه خرافات اصلا نباید بهش توجه کنی کم کم میشه وسواس من سالهاست دارم تلاش میکنم با این باور غلط بجنگم

❤️🙏🏻التماس دعا

من همیشه تو خیلی از موارد به این فک میکنم که این باور غلطه خیلی جاها دیدم حرف قدیمی‌ها واقعا حقیقته وپیش اومده برام بخاطر همین در خیلی از موارد سعی میکنم رعایت کنم میگم اگه درست باشه چی 

در مورد عطسه صبر هم کمی تاخیر میندازم تو کارم ومییگم حتما این تاخیر نیاز بوده مثلا میخوام از خونه راه بیفتم عطسه کردم کنی میمونم بعد حرکت میکنم و...