2777
2789
وای نه😭 شما چیکار کردی بهتر شدی دارم به فنا میرم

هر ۶ساعت مسکن وگرن میمردم...شیاف دیکلوفناک میزاشتم هرچند خیلی تاثیر نداش ولی یکم بهتر بود

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر ۶ساعت مسکن وگرن میمردم...شیاف دیکلوفناک میزاشتم هرچند خیلی تاثیر نداش ولی یکم بهتر بود

وای من هرچی مسکن میخورم انگار دارم نقل و نبات میخورم هیچ اثر نداره الان شیاف گذاشتم ببینم اثر می‌کنه یا نه بدبختی نزدیک پریودمم هست یعنی رسما دارم به خاک میرم

متاسفانه کشیدن دندون عقل نه تنها درد داره بلکه خونریزیشم در بیشتر مواقع زیاده

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

نمیدونم چرا دندون عقل من درد نداشت کشیدنش.

عجیبه 

سریع هم درومد 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
دندون های عقل رو باید حتما حتما بکشیم؟ من 4 تا دارم نکشیدم اذیت هم نمیکنن ولی خب نکشیدمباید بکشم؟

اگر اذیت نمیکنه نه ضرورتی نداره

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو