2777
2789
عنوان

چرا بعضیا انقد بی ادبن تو سایت

329 بازدید | 27 پست

امروز یکی تاپیک زد کی از فلانی حاجت گرفته. خب من و دو سه نفر دیگه گفتیم نگرفتیم و چند نفر هم تجربیات مثبتشون رو گفتن. 

حالا استارتر ریپلای زده رو همه مایی که بی هوا گفتیم نگرفتیم شما بدجنسین. فقط می خواین همه رو ناامید کنین، چرا اصلا اومدین تو تاپیک. 

ما هم تعجب. رو یکی دیگه از اونایی که هم‌نظر من بود ریپلای زدم که چقدر حرف استارتر عجیبه. نمی دونم اشتباه کرد یا عصبی بود انقدر بی ادبانه جواب منو داد، که کلا از ظهر تو شوکم. شخصیت بعضی از خانم‌ها واقعا صفره. اینا مادرن و بچه تربیت می کنن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینجا وقتی تاپیک میزنن 

باید کار و رفتارشون رو تائید کنی 

انتقاد کنی یا بگی اشتباه بوده میریزن سرت 

اصلا جنبه انتقاد و نظر مخالف رو ندارن

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

کدوم‌تاپیک عزیزم؟

لینکشو میدی؟

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
آره. ادب برا مردم هست. ولی از یه خانم توقع بیشتری میره

اگه تاپیک هاشونو نگاه بکنید متوجه میشید اکثرا پر از کینه و نفرت و مشکلات هستن که میان اینجا 

درگیر نشو باهاشون وقتی یه نفر مخالفت میکنه باهات کلا جواب پیامشو نده 

قفلش کرد. ولش کن. خیلی ناراحت شدم

بیخیالش شو عزیزم

اینا قراره ب ما درس بدن، ی درس راجع ب اینک همه آدما باشعور و بامنطق نیستن و این ماییم ک باید خونسردی خودمون رو حفظ کنیم و بهشون فکر نکنیم و همه رو مثل خودمون نبینیم

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

تاپیک پربازدید ازدواج با برادر شوهر رو بخون ببین تو چه جامعه ای زندگی میکنیم.به استارتر بیچاره چه ها که نگفتن. از هیچ حرفی دریغ ندارن نه شرم دارن نه ذره ای از خدا میترسن

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تاپیک پربازدید ازدواج با برادر شوهر رو بخون ببین تو چه جامعه ای زندگی میکنیم.به استارتر بیچاره چه ها ...

آره. اونم دیدم.‌

منم اومدم یه تجربه رو اونجا بگم جرات نکردم. 

خواهر همسرم منم جوون بودن و فوت شدن.‌خیلی هم خانواده همسر من با فرهنگ و امروزی هستن. دامادشون بخاطر بچه، با خواهر کوچکترشون ازدواج می‌کنه. دو تا بچه دیگم میارن و یه زندگی عالی دارن. درسته خانواده شوهر من اصلا راضی نبودن اما خواهر شوهرم خودش موافق بوده. خانواده همسرش فوق العاده عاللین.‌ با فرهنگ، باشخصیت و مهربون. بچه خواهرشونم اون موقع سه سالش بوده الان دانشجو هست.

نمیشه برای همه یک نسخه پیچید.

آره. اونم دیدم.‌منم اومدم یه تجربه رو اونجا بگم جرات نکردم. خواهر همسرم منم جوون بودن و فوت شدن.‌خیل ...

دقیقا همین طوره ان شاالله همه زوج ها با هر شرایطی خوشبخت باشن

منم زمان مدرسم دیدم که دوستم میگفت میرم سر خاک پدرم گفتم تو که بابات صبحی رسوندت مدرسه گفت نه اون عمومه که بعد مرگ بابام به خاطر من و خواهرم با مامانم ازدواج کرده! اون زمان به نظرم ماجرا عجیب اومد ولی بعدا که بزرگتر شدم درک کردم گاهی اینجور اتفاقا توی خانواده ها ممکنه پیش بیاد اصلا هم کار بدی نیست فقط همه نمیتونن با همچین ازدواجی کنار بیان وگرنه قطعا خاله یا عمو خیلی دلسوز تر از ناپدری و نامادریه برای بچه ها

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40