2777
2789
عنوان

چرا بعضیا انقد بی ادبن تو سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا بیشتر دافعه دارند تا جاذبه

همه رو از دین و ایمان زده کردند

۱۰ نفرن خودشون با خودشون دوستن و کسی از اینا نه خوشش میاد نه دوست شون داره

همه شاکین از اینا

شما فکر کردید اگر وضع ادب و شعور مردم ما خوب لود کشور ما به اینجا می‌رسید ؟ از جایی که دغدغه بچه ۱۸ ساله توش به قول خودش : نترشیدنه! چه انتظاری داری ؟ اغلب مردم ما از لحاظ فرهنگ و اعصاب  زیر خط فقرن

یه اکیپ مزخرف تو نی نی سایت هستن با ۴۰ سال سن همشون از دم بی شخصبت و بی تربیتن 

خیلیم به خودشون مینازن 

یکیشون بی جهت به من فحش ناموسی داد یه کاربریش تعلیق شد ۲۰۰ تا دیگه داره 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

کاری به گزارش ندارم. واقعا چطور یه خانم می تونه ایقد راحت از ادبیات بد استفاده کنه. واقعا عجیب بود ح ...

این مدل ادما تو جامعه زیادن اینجا هم بخشی از جامعه هست اینا همونایی هستن که تو زندگی واقعی اطرافیانشون از دستش راحت نیستن 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

اکثرا هم اکیپ‌مزخرف بی تربیاتنشون تو پر بازدیده 

یه روز بالاخره جواب این فحاشیشونو میگیرن 

البته از اسم کاربری طرف معلومه چه شخصیتی داره 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

کاری به گزارش ندارم. واقعا چطور یه خانم می تونه ایقد راحت از ادبیات بد استفاده کنه. واقعا عجیب بود ح ...

چونه باهاش بدرفتاری شده ومیشه ،وچون مهارت حل مسئله  بلدنیست، حس انتقام پیدا میکنه ودنبال انتقام گرفتنه.

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘