2777
2789
عنوان

دیگه به ازدواج فکر نمیکنم اصلا

348 بازدید | 39 پست

دارم وارد۲۳ میشم و شهرستان کوفتی که عین روستا میمونه سن من خیلیم زیاده برای این خراب شده نگین کم سنم و جا دارم سنت بره بالاتر دیگه نمیخوانت همسنام مادر بچن

درس خوندم تو اجتماع بودم شاغل بودم خانواده خوب داشتم ظاهرم مرتب بوده 

هر نوع دعا چله ختم نماز نذر و توسل و سوره گرفته تا در خونه خدا ائمه و دعانویسم حتی رفتم 

همش زخم زبون همش حرف خانواده و بقیه گریه های مادرم،دیگه خدا اگر میخواست یکیو سرراهم قرار میداد حتی اونام که اشنا میشدم بدرد نمیخورن

معیارمم پول خیلی زیاد نیست دستش به دهنش برسه و اهل خدا پیغمبر باشه و عرزه داشتع باشع کافیه دیگه ذوق و شوقی ندارم

خوشا آنان که در گهواره مردند▪️که بویی از غم دنیا نبردند

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ترشیدی رفت ای بدبخت 🤣آروم باش بابا مگه پسر قحطع اون بالایی یکیو برات کنار گذاشته تو آروم باش خودش به وقتش میاد

🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟

سوره احزاب یه دور با وضو رو به قبله بنویس تو یه ظرف در بسته تو خونه اویزون کن

اگه خواستی منو بشناسی از خودم بپرس،به بقیه ریدم کینه دارن ازم🗿🌪 همیشه در زندگی پویا باشید،پویاهاخییلی خوبننن😌✨❤️