2777
2789
عنوان

پیشنهاد آشنایی

63 بازدید | 13 پست

سلام دوستان میشه کمکم کنین خیلی بلاتکلیف موندم

من از یه پسره تو دانشکدمون خوشم اومده خیلی وقته زیاد هم همو میبینیم و اینا احساس میکنم از نگاهم متوجه شده خوشم میاد یا اونم خوشش میاد چون زیاد نگاه میکنه و اینا خیلی سعی کردم تو یه محیط قرار بگیریم حرفی چیزی بزنیم سر صحبتو باز کنه ولی نه اون میتونه چیزی بگه نه من همینجوری از کنار هم رد میشیم یعنی غیر مستقیم یه ساله موقعیتش پیش نیومده بحث مشترکیم نداریم به نظرتون برم بهش مستقیم بگم که خوشم میاد ازش؟

میخای خودتو سکه ی پول کنی؟ فکر کن بگه نه😐اونوقت روت میشه بری دانشگاه؟

نر های هول مادر فاکر که درخواست ندین🫵🫵🫵هر نری درخواست بده مادرش خرابه🫵                                                                     تاپیک من جای مسخره بازی و دلقک بازی یسریا نیست  تو تاپیک من پارازیت نباش حرفای بی مربوط نزن و شوخی بی مورد و حرف چرت نزن❌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخای خودتو سکه ی پول کنی؟ فکر کن بگه نه😐اونوقت روت میشه بری دانشگاه؟

دقیقا به خاطر همین موندم منم میشناسه خیلی همو میبینیم خیلی بد میشه پس شما میگی چیکار کنم خیلی بهش حس دارم یه ساله کلا ذهنم درگیرسه به خاطرش پیشنهاد هیچکسو قبول نمیکنم مطمعنم تا اخر دانشگاهمم همینطوری میمونه

دقیقا به خاطر همین موندم منم میشناسه خیلی همو میبینیم خیلی بد میشه پس شما میگی چیکار کنم خیلی بهش حس ...

توی اینستا برو بهش ریکویست بده

این تنها چیزیه ب ذهنم میرسه 

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀