2777
2789
عنوان

رمال شیاد 👺

133 بازدید | 15 پست

سلام امروز تو دادسرا نشسته بودم یه خانمی اومد کنارم نشست سرصحبت باز‌کرد گفت از یه رمال شکایت کردم الانم منتظرم از آگاهی بیارنش اینحا گفتم بابت چی رفتی پیشش و چقدر دادی ؟ کفت حدود ۲۰۰ میلیون طلاهام دادم بابت مشکلاتم با همسرم  کفتم خداوکیلی روچه حسابی این مردک رو جای مشاوره رفتنانتخاب کردی ؟ گفت وای من هنوزم میگم کارش حرف نداره خیلی چیزارو برام درست پیشگویی کرد من الانم اگه کارم انحام بده حاضرم رضایت بدم تازه خیلی میترسم بعدا ازم انتقام بگیره یوقت چون موکل داره گفتم بنظرت این چیزی حالیش بود پیشگویی بلد بود قاعدتا نباید فرار میکرد تا دستگیر نشه ؟ 🤣🤣🤣 چرا پیش بینی نکرد پلیس قرار بریزه سرش دستگیر بشه 🤐🤐 یاد این جمله از سینوهه افتادم : 

حماقت نوع بشر انتها ندارد و در هر دوره ای میتوان از نادانی و خرافه پرستی مردم استفاده کرد و سالهای سال انها را برده و مطیع خود سازی»»»» 🫨

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

فهمیدم حماقت نوع بشر انتها ندارد و در هر دوره ای میتوان از نادانی و خرافه پرستی مردم استفاده کرد و سالهای سال انها را برده و مطیع خود سازی»»»»سینوهه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آنجابود که فهمیدم حماقت نوع بشر انتها ندارد و در هر دوره ای میتوان از نادانی و خرافه پرستی مردم استفاده کرد و سالهای سال انها را برده و مطیع خود سازی» سینوهه

برای حماقت اون خانم که هنوزم میکفت این مرد میتونه مشکل منو حل کنه

ببین اگر بخوام بر اساس نظر شخصی خودم بگم اره چیزی به اسم جن دعانویس و موکل وجود داره کسایی که واقعا دوره های فشرده ریاضت سخت و حتی بعضی ها به اذن خدا به این قدرت برسن هست ولی خب ۹۹ درصد  الان کلا هبردار هستن  شاید تک و توکی اونطوریکه من میگم وجود داشته باشه

ببین اگر بخوام بر اساس نظر شخصی خودم بگم اره چیزی به اسم جن دعانویس و موکل وجود داره کسایی که واقعا ...

من خودم سمت این چیزا نمیرم حقیقتا

وقتی خدا انقد بزرگ و مهربونه از خودش‌کمک میگیرم این طرفم قطعا ازون مواردی نبوده که شما فرمودین وگرنه گیر پلیس نمیفتاد

کلا سمت این چیزا رفتن عاقبت خوشی ندارن برمیگرده به خود طرف

دقیقا یکی از دوستام اهلش بود موقت کارش راه میفتاد اما بعذش سنگینیش تو زندگیش میموند اتفاقای بدتری براش میفتاد

سلام نگار جان خوبی 

الان این تاپیکت   رو  دیدم  منم یه موکل چند ساله دارم  روستا زندگی می کنن  بنده خدا آدمای  ساده دلی  هم هستن بعد یه مدت اونجا  زیاد زلزله  می اومد یکی از همین رمال ها میره تو روستا  بهشون میگه   می تونم  کاری کنم که زلزله ها متوقف بشه و اندازه ی ۲ میلیاااارد از  چند تا از خانم های   روستا از جمله  خانم همین موکل طلا میگره و الفراار 😅

حالا این موکل ما هم با مرام بود  اومد برای دلجویی از خانمش یه پولی معادل  مهریه ش زد به حسابش  به منم می گفت خانم وکیل شما فقط یه متن بنویس که این پوله  در ازای مهریه  باشه بعدا دیگه بدهکار نباشم 😁

سلام نگار جان خوبی الان این تاپیکت رو دیدم منم یه موکل چند ساله دارم روستا زندگی می کنن بنده خ ...

سلام ساراجان چطوری عزیزم 

چه چیزایی که ما ندیدیم تو این دادگاها ، طرف تمام علم زمین شناسی رو زیر سوال برده بوده که 😂😂😂