2777
2789
ولی ما هروقت از کاندوم استفاده میکنیم پاره میشهه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

سایز مناسبتون نمی‌گیرید 

به داروخانه ای بگید سایز بزرگتر بده

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
چون خشک بودی احتمالا کاندوم ضد حساسیت کدکس با روان کننده بر پایه اب استفاده کنید

زیادم خشک نبودم ولی چنباری استفاده کردیم پاره شد🤦🏻‍♀️

اها مرسی گلی

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سایز مناسبتون نمی‌گیرید به داروخانه ای بگید سایز بزرگتر بده

بنظرم مناسب بودش نمیدونم والا

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

شما کاندوم استفاده کن عزیزم

آیودی جدیدا برای ۴۰سال به بالا اونم اگه حداقل ۴تا بچه داشته باشن اجازه میدن 

من مجردم همه اینارو از متاهل های سایت فهمیدم 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
ولی ما هروقت از کاندوم استفاده میکنیم پاره میشهه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

منم دوس ندارم

ولی جنس خب بگیری پاره نمیشه ها 

دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️

دو تا روش استفاده کنید منطقیهولی حتما یکیش باید کاندوم‌ باشه اگر روش جلوگیری دائمی مثل وازکتومی ندار ...

همون شب اولم باید استفاده بشه کاندوم؟اخه فکر نکنم اگر درد داشته باشم طول بکشه

آیودی جدیدا برای ۴۰سال به بالا اونم اگه حداقل ۴تا بچه داشته باشن اجازه میدن من مجردم همه اینارو از م ...

عزیزم خب شما مجردی چجوری میگی کاندوم بهتر اخه

تو مطب دکتر زنان برات میذاره ربطیم ب سن و تعداد بچه نداره 

من 27سالمه بچم ندارم

دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️

منم دوس ندارمولی جنس خب بگیری پاره نمیشه ها

ن بقیه هم دیدم از مال ما استفاده میکردن  راضی بودن

بعدا بخام بچه دار شم میتونم بردارم؟

اره میتونی

اصلا دائم نیست تاریخ انقضا داره

عزیزم خب شما مجردی چجوری میگی کاندوم بهتر اخهتو مطب دکتر زنان برات میذاره ربطیم ب سن و تعداد بچه ندا ...

چون هرچی باشه از قرص بهتره، مجردم ولی واسه مشکل هورمونیم قرص ضدبارداری تجویز میکردن 

کوچکترین عوارض اینا دیوونگی و زوال عقله 

باعث ضعف اعصاب و افسردگی شدید میشه 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم