2777
2789
خیر خخخایودی بذارمن گذاشتم

تو این سایت یکی با آیودی هم باردار شد 

بعد زایمان با بچه آیودی رو درآوردن🤦‍♀️

اینم 100٪ پیشگیری نمیکنه 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردا مسخره بازی درمیارن کاندوم رو قبول نمی کنن

ولی ما هروقت ک خواستیم از کاندوم استفاده کنیم پاره شده نمیدونم چرا🤦🏻‍♀️

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

تو این سایت یکی با آیودی هم باردار شد بعد زایمان با بچه آیودی رو درآوردن🤦‍♀️اینم 100٪ پیشگیری نمیکن ...

هیچ روشی 100 درصد نیست ولی ایودی تا 90-95 درصد پیشگیری میکنه

دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️

ببخشید شب اول زفاف ام باید استفاده بشع کا ندوم‌؟

عزیزم چندسالته؟

اصلا اطلاعات داری راجب رابطه؟

دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️

هیچ روشی 100 درصد نیست ولی ایودی تا 90-95 درصد پیشگیری میکنه

نه اتفاقا به نظرم کاندوم بهتر از آیودیه 

چون خیلیا با آیودی باردار شدن 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
نه اتفاقا به نظرم کاندوم بهتر از آیودیه چون خیلیا با آیودی باردار شدن

شما کاندوم استفاده کن عزیزم

ریسکش زیاده اونم برا تازه عروس دوماداز کاندوم استفاده کنید تا چند ماه،اگه بچه نمیخوای البته

ولی ما هروقت از کاندوم استفاده میکنیم پاره میشهه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره