2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ریسکش زیاده اونم برا تازه عروس دوماد

از کاندوم استفاده کنید تا چند ماه،اگه بچه نمیخوای البته

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

صد درصد نه

ولی من خودم سه سال طبیعی بودم الان فهمیدم همسرم کلا مشکل داشته

اما خواهرم نه سال جلوگیری داشت طبیعی اونا بدون مشکل بودن بازم نشدن

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

از الان داری بدترین روش رو انتخاب میکنی!

طبیعی روش جلوگیری نیست

روش بارداری هست!

میدونی یعنی چی؟

یعنی اونایی که میخوان حامله بشن ولی عجله ندارن میگن هر وقت شد، شد، میان جلوگیری طبیعی میکنن

که اگر شد سوپرایز بشن

ولی اینجا روش جلوگیری محسوب میشه

من نمیفهمم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
ریسکش زیاده اونم برا تازه عروس دوماداز کاندوم استفاده کنید تا چند ماه،اگه بچه نمیخوای البته

نه اصلا نمیخام شرایطش رو ندارم ولی از یه طرفم اصلا همسرم به روی خودش نمیاره استفاده از کاندوم رو منم دوست ندارم قرص مصرف کنم