2777
2789
عنوان

اونایی که خیانت دیدن بیان ببینم به زندگی عادی برگشتین

| مشاهده متن کامل بحث + 4558 بازدید | 165 پست

خیلی بزرگش کردی وادامه دادی الان خیانت خیلی زیاد شده

دوستم یه ساله خودشو جمع کرد. گفت می مونم و بچه هامو مراقبت میکنم تا باعث افتخارم بشن. الان بچه هاش بهترین شغلو دارن، همه حسرتشو میخورن

اما تو داری بچه رو هم نابود میکنی به خودت بیا تا دیرنشده

این اداها چیه

اونم یه بنده ی خطاکاره

اگه توبه کرده تمومش کن

با این کارات بازم تشویق میشه بره سمت دیگران 

اینبار تو مقصری

خودتو مشغول کارای هنری کن 

وقتی حاصل کارتو ببینی کم کم افسردگی از ت دور میشه

با فرزندت بازی کن وقت بگذرون ببرش بیرون

گناه داره، اون امانته دستت

یکم اوضاع بهتر شد باز بچه بیار نوزاد و پاکی و لطافت زندگیتونو متحول میکنه 

بچه تم از تنهایی در میاد

حتما نمازاتو اول وقت بخون که شاه کلید حل مشکلاته بعداز نماز صبح تا طلوع آفتاب بیدار باش چون روزی اون ساعت تقسیم میشه از خدا بخواه آرامش روزیتون بشه و روزی 50 آیه هم قرآن بخون تا شیاطین و انرژی‌های منفی ازت دوربشه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

رفتم. یا میگه نقاشی رنگ کن یا میگه تنفس فلان داشته باش یا میگه عکس شوهرتو هرروز صبح با تمام خشم پاره ...

اینا درمان نیست

ادامه دادنه

برو کانال تنها مسیر آرامش تو ایتا عضو شو 

گوگل بزنی میاره 

دوره ی اعصاب و روان داره شرکت کن 

درمان افسردگی خیلی راحت برات گذاشته

رفتم. یا میگه نقاشی رنگ کن یا میگه تنفس فلان داشته باش یا میگه عکس شوهرتو هرروز صبح با تمام خشم پاره ...

#ارسالی_تنهامسیریها 🌹

سلام و خدا قوت به حاج آقا حسینی بابرکت و تیم زحمتکش ایشون
من حدود دو هفته میشه که از دستور درمان افسردگی اون هم فقط گل راعی و چای کوهی و هر از گاهی یک قاشق تخم کدو خام استفاده کردم خودم متوجه شدم که خُلقم بهتر شده، شادتر شدم و امروز هم همسرم گفت کمتر غر می‌زنی و خُلقت باز شده و چهره ات روشن‌تر شده .ممنون به خاطر این همه درمان ساده و ارزان و با کیفیت
ان شاءالله که امام زمان از شما و تیم خوبتون راضی و مسرور باشند.🌹

بعد میگن چراازدواج نمیکنی

اینو به اونایی بگو که هر روز تاپیک میزنن دلم شوهر میخواد 😐

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

اگر انجام دادی و برات جالب نبوده برو پیش ی مشاور دیگه بهشم بگو از اینا خوشت نمیاد سعی کن باهاش رو راست باشی همه چیزو بگی  تو خونت هم کم کم سعی کن اول نور بیاد داخل خونه  سعی کن هر از گاهی بچتو ببری بیرون پار‌ک  حال خودتم عوض میشه پیاده روی میکنی  باشگاه هم تو برنامه هات بزار یا کلاس هنری اینجور چیزا ادمو سرگرم میکنن 

به خانوادتون گفتى؟حمايت نكردن براي جدايي؟

اولین بارکه خیانت کرد نگفتم. ولی با تکرارش گفتم. 

نه حمایت نکردن گفتن دوتا بچه داری بروزندگیتو بکن.  فقط ترسوندنش که طلاق دخترمونو بده و فلان که شوهرم عین چی ترسید و کلی خودزنی کرد و برام طلا خرید 

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

بعد دوسال نتونستینمیشه مستقل بشی یکسالطلاق نگیری ولی ول کنی بری؟تو چ سالته؟ اون چند سال

من نمیتونم. تو خودم نمیبینم. دق میکنم. 

سن مون رو نمیگم. ولی حدود ۱۲ سال اختلاف سنی داریم

اگر انجام دادی و برات جالب نبوده برو پیش ی مشاور دیگه بهشم بگو از اینا خوشت نمیاد سعی کن باهاش رو را ...

میدونی مشاور برا من کاری نمیتونه بکنه اخه. 

من باید خودم با این موضوع کنار بیام. و وقتی شرایط طلاق ندارم کاری هم از دستم برنمیاد. 

اون خودش ردی بوده

😂نه بنده خدا. 

من خیلی خشم داشتم خیلی  جوری که گف تو الان حتی پتانسیل اینکه شوهرتو بکشی هم داری.  

من اون اوایل خیانت باشوهرم بحث میکردم که فقط بگو چرااا اینکارو کردی کتکش میزدم. لباسشو پاره پوره میکردم موهاشو میکندم. خودش مینشست رو مبل میگف بیا بزن تا خالی شی گریه میکرد بحالم. 

مشاور اینارو گف که خشمم تخلیه شه

خیلی بزرگش کردی وادامه دادی الان خیانت خیلی زیاد شدهدوستم یه ساله خودشو جمع کرد. گفت می مونم و بچه ه ...

فقط وقتی جای من نیستی میتونی بگی این ادا ها چیه