2777
2789
عنوان

چطوری بعضیا موهاشون دکلره می‌کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 22 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آرایشگاهتو عوض کنمن جنس موهام خشک و تار نازکه ولی هیچوقت این مشکلات برام پیش نیومدهتکنیک رنگ کارت خو ...

منم موهام نازک سه جا هم عوض کردم همین اش و همین کاسه هست حس میکنم باید برم شهر دیگه اینجا آرایشگاه ها خوب نیست 

ن اصلا تست نگرفتن خدا نگذره ازشون

معمولا اگه مو رنگ داشته باشه تست میگیرن

ولی من وقتی اولی بار رفته بودم دلکره بزارم  موهام خیلییی مشکی بود اول یه تست گرفت ببینه تو چه پروسع ای رنگ باز میکنه سریع مواد نزاشت..

حتی اگه موهات هم ضعیف باشه باید دستش بیاد تند تند چک کنه که اتفاقی نیوفنه..

دفعه بعد ی جای بهتر برو

شرایط‌دروغ‌انداگرانسانی‌انسان‌دیگری‌رادوست‌بدارد‌برایش‌جنگ‌به‌پامیکند
اخع شاید یکی موهای صاف دوست نداشته باشه

اگ کراتین نکردی ماسک مو اورجینال بزن موهات خوشحالتو نرم میشه 

شامپو ایرانی نزن و رنگ ساجتو زود از بین میبره و رنگ زرد عقدی میمونه 

ارایشگرتو بگو هر چقد موهام دیر رنگ باز کنه بازم پول میگیری وظیفه دو سه بار شارژ کنی ک روشن شه نه زرد 

منم موهام نازک سه جا هم عوض کردم همین اش و همین کاسه هست حس میکنم باید برم شهر دیگه اینجا آرایشگاه ه ...

خب دیگه بده لابد کارشون واقعا

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی