2777
2789

اصلا خراب نمیشه ؟ من هر بار دکلره کردم سوخت یا به پایه نرسیده آرایشگاه خوب هم میرم کلی هم مراقبت میکنم هر بار مجبور میشم آخرش موهام کوتاه کنم 

آرایشگاهتو عوض کن

من جنس موهام خشک و تار نازکه ولی هیچوقت این مشکلات برام پیش نیومده

تکنیک رنگ کارت خوب نیست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینطورم

یه بار چهارسال پیش پنج میلیون دادم بهترین سالن شهرمون ،رنگش خوب بود اما موهام جنسش خراب و خشک شد کوتاه کردم

اونایی هم که انجام میدن موهاشون مثل سیم ظرفشویی میشه خشک و‌ شکننده و میریزه

منم تا حالا فکر میکردم آرایشگاه خوب میرم چون سالنش قسمت خوبی از شهره

بعد دفعه آخر که دکلره کردم و عاااالی شد تازه فهمیدم ارایشگاه خوب که میگن چیه.  مواد خوب چیه. 

بعد از ارایشگاه رسیدگی به مو و ماسک مو داخل حمام خیلی مهمه

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

منم تا حالا فکر میکردم آرایشگاه خوب میرم چون سالنش قسمت خوبی از شهرهبعد دفعه آخر که دکلره کردم و عاا ...

یه چیز دیگه هم هست

وقتی ریشه درمیاد و ترمیم میخواد خیلی بد میشه هی باید بری ترمیم

اونو چیکار میکنین

هر دوش ضررهباعث ریزش مو میشهولی خب ظاهرش خوشگل میشهمرد ها هم که خوششون میادوگرنه موی سالم خود آدم از ...

بحث سود و زیان نیست کسی ک تصمیم گرفته هزینه کنه دکلره کنه کراتین نکنه بی فایدس سالی یباره دیگ

هر دوش ضررهباعث ریزش مو میشهولی خب ظاهرش خوشگل میشهمرد ها هم که خوششون میادوگرنه موی سالم خود آدم از ...

منم دکلره کردم دوسه روز دیگه هم نوبت نانوکراتین دارم

ولی بخاطر خودمممم

چه ربطی داره که مردا خوششون بیاد یانه 

اتفاقا اکثرا مردای ایرانی به زنشون میگن موهای خودت خوبه نمیخواد رنگ کنی😂

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

یه چیز دیگه هم هستوقتی ریشه درمیاد و ترمیم میخواد خیلی بد میشه هی باید بری ترمیماونو چیکار میکنین

الان دیگه مثل قدیم نیست هیچکس از ریشه دکلره نمیکنه.

منم با فاصله دو سه سانتی گفتم لایت دربیاره

منم دکلره کردم دوسه روز دیگه هم نوبت نانوکراتین دارمولی بخاطر خودممممچه ربطی داره که مردا خوششون بیا ...

همه شون از بلوند خوششون میاد

به زنشونم میگن نمیخواد رنگ کنی چون میترسن خوشگل شه به چشم بیاد