2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین خود رابطه هم آسیب میزنه 

ولی بیشترین آسیب زمانیه ک بشینی با طرف تو ذهنت سناریوهای عاشقانه ببافی و اون زمانه ک تمرکز و انرژی کافی برای درس خوندنت نمیمونه عزیزم 

اکثر دخترا این مشکلو دارن تو شاید جلو خودتو بگیری باهاش بیرون نری یا ب اصطلاح کنترل کنی امااا

جلوی ذهن و خیالبافی رو گرفتن خیلی سخته 

پس یک سالم ک شده میرزه ادم ب دور از حاشیه باشه 

خیلی هارو دیدم،تو اوج بودن. پسره باعث میشده کولاک کنن ولی یهویی رفته و زمین خوردن:)

این پسره هیچوقت باعث نشد من کولاک کنم، فقط سنگ بود جلو پام

خودم داشتم کولاک میکردم خرابش کرد

اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه پاره میکنم😇 چون چندسال پیش کلاس کنترل خشم میرفتم الان دیگه اثرش رفته. #افغانی ستیز. 

ببین خود رابطه هم آسیب میزنه ولی بیشترین آسیب زمانیه ک بشینی با طرف تو ذهنت سناریوهای عاشقانه ببافی ...

،

دقیقاولی تو وقتی یکی رو دوست داشته باشی حتی اگه رابطه هم نباشه باز هم خیال پردازی میکنی باهاش

این پسره هیچوقت باعث نشد من کولاک کنم، فقط سنگ بود جلو پامخودم داشتم کولاک میکردم خرابش کرد

بعضی ها واقعا نیاز به حمایت دارن و حمایت پسره کمکشون میکنه

بعضی ها واقعا نیاز به حمایت دارن و حمایت پسره کمکشون میکنه

خب اون بعضیا باید برن پیش مشاور

انسان برای رسیدن به موفقیت نباید محتاج به محبت خارجی داشته باشن چون به محض اینکه اون محبت قطع بشه طرف رو فلج میکنه

اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه پاره میکنم😇 چون چندسال پیش کلاس کنترل خشم میرفتم الان دیگه اثرش رفته. #افغانی ستیز. 

خب اون بعضیا باید برن پیش مشاورانسان برای رسیدن به موفقیت نباید محتاج به محبت خارجی داشته باشن چون ب ...

محبت خارجی واقعا چیز خوبیه خب،،،،همه به محبت نیاز دارن،،،،بین دوستام و هرکی که میشناسم تنها کسی که تو رابطه نیست منم،من خودمو میشناسم کمکم نمیکنه هیچ بدبختمم میکنه،،ولی اینکه واردش نمیشم منظورم این نیست که محبت خارجی نمیخام،میگم الان نمیخام

محبت خارجی واقعا چیز خوبیه خب،،،،همه به محبت نیاز دارن،،،،بین دوستام و هرکی که میشناسم تنها کسی که ت ...

🎀🤷🏼‍♀️