2777
2789
عنوان

فقط من نگفتم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 57 پست
شرایط بهزیستی رو نمیدونم ولی توی اینستا دیدم پدری که صلاحیت نداره و مادر شرایطشو نداره قاضی حکم میده ...

آهان نمیدونم والا خداکمک اسی و

بچه هاش بکنه

🌺دوستای گلم درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم🌺

خب ظاهرا خواهرشوهرت انسان بهشبگو با شوهرت حرف بزنه شاید یه کمرام شه

خواهر شوهرام به نسبت خانوادم خیلی بهترن

اونا هم برادرشونو میشناسن

حتی یکیش ی بار زنگ زد دعا نویس معرفی کرد گفت براش دعا کن ولی دل خودم راضی نشد

خب اونا هم کاری ازشون بر نمیاد خودشونم زندگی هاشون پر مشکل

شوهر من با حرف و این چیزا ادم نمیشه

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو خونه خودم حریف بچه هام نمیشمبعد این روانی وجه خوبی داره تو بازار وفامیل فکر میکنی میزاره من بچه ه ...

عزیزم بچه هارو پانسیون و خوابگاه اجازه نمیدن منظورم اینه با اثبات عدم امنیت جانی و روانی بچه هارو بهزیستی بزاری و خودت بری پانسیون زندگی کنی . میدونم سخته ولی چیکار میشه کرد وقتی بچه هارم کتک میزنه گناه دارن جاشون پیش پدرشون امن نیس

تو این شرایط چی بپرسه چرا کتک خوردی. شاید مغزش قفلی زده

۳تا خواهرن وی برادر هر ۳تا قفلی زدن

کلا هروقت دلم پر شه بخوام حرف بزنم گوش نمیدن

یکیش خو کلا گوشی و سرم قطع می کنه

میگه انرژی منفی زندگیت وارد زندگیم میشه

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

خواهر شوهرام به نسبت خانوادم خیلی بهترناونا هم برادرشونو میشناسنحتی یکیش ی بار زنگ زد دعا نویس معرفی ...

🥺💔💔خب عزیزم دعانویس که قرار

نیست جونش و بگیره شاید یه دعا

داد آروم و سر براه بشه برو بنظرم چه

اشکالی داره 

🌺دوستای گلم درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم🌺

عزیزم بچه هارو پانسیون و خوابگاه اجازه نمیدن منظورم اینه با اثبات عدم امنیت جانی و روانی بچه هارو به ...

من نمیتونم بدون بچه هام زندگی کنم

حتی نمیتونم خودمو بکشم

چطوری بفرستمشون بهزیستی

عزیزم واقعا نمیدونم چی بگم....اینجوری که میگی نه شرایط طلاق داری نه پناهی ....پس انداز داری برای خود ...

فقط منتظر معجزه ی خدا هستم

ان شالله همسرت سر عقل بیاد

انشالله

چون میشینم فکر میکنم با مرگشم زندکیم درست نمیشه

بعد ی زن بیوه با ۳تا بچه میفته زیر دست ی پدر ظالم تر از شوهرم

😑😑😑توام باهاشون حرف نزن

سعی میکنم

اما شوهرم برام هیچ دویت ورفیقی نزاشته

فکر کنم از ۶ابان تاحالا از خونه نزدم بیرون

🥺💔💔خب عزیزم دعانویس که قرارنیست جونش و بگیره شاید یه دعاداد آروم و سر براه بشه برو بنظرم چهاشکالی ...

نتونستم

کاری رو که میتونم به خدا بسپرم رو بدم دست ی ادمی که معلوم نیست چه کاری میخواد با زندگیم کنه

انشاللهچون میشینم فکر میکنم با مرگشم زندکیم درست نمیشهبعد ی زن بیوه با ۳تا بچه میفته زیر دست ی پدر ظ ...

اگه میتونی برو یه حرفه و هنر یاد بگیر یا برو منشی گری پول پس انداز کن ث