2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به ی دختر 30 ساله ی مجرد چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 90 پست
اكه هركز نميخواي ازدواج كني فرق داره ولي در كل تك بعدي بودن بده. تو موفقترين زن بشي ولي تنها واقعا ل ...

یعنی یکی تا 30 تنها باشه بعدشم قراره تنها باشه؟

با این کد دعوت milli-jtfbf وارد میلی بشین 10 میلی گرم طلا هدیه میده .فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

عموما ادما نیاز دارن تنها نمونن وقتی یه کسی باشه که دوستشون داشته باشه و دوستش داشته باشن چرا باید ب ...

شما چی خوندی گلم شغلت چیه

با این کد دعوت milli-jtfbf وارد میلی بشین 10 میلی گرم طلا هدیه میده .فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی ادم خوبی باشه میگه ناهار شام نمیخام صبح 5 برو شب 10 برگرد؟ ندارم داشته باشمم میتونم کنترل کنم

خب تو كه تو تصميمت قاطعي جرا تاپيك زدي؟ هر كاري صلاحته انجام بده ما هم كفتنيها رو كفتيم

من تو این سنم 

هنوزم تا دلت بخواد خواستگار دارم 

ولی یکیشون ب درد نمیخوره 

کمالگرا نیستمم واقعا بد رد نخورن 

البته من سالهاست مستقلممم و خونه زندگی جدا دارم 

ولی تنهایی خیلی اذیت کننده س 

اگه بخوای با شرافت زندگی کنی خیلی سخته 

واای خدا پس من چی بگم.

با این همه مشکل و بدبختیم

بخاطر بی پولی دانشگاه نتونستم برم

وضعیت خونه هم خیلی بده

ازادی اصلاااا ندارم

خواستگار هم هر چی میاد بجای اینکه من جواب منفی بدم اونا جواب منفی میدن میگن نمیخوایم ممنون

فکر کنم من باید سرمو بذارم بمیرم

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

ازدواج نکنه پشیمون میشه

والا این همه ک ازدواج کردن از 10 تا 9 تاش پشیمونن

والا این همه ک ازدواج کردن از 10 تا 9 تاش پشیمونن

ادم ميشناسم دكتر پولدار به دلايلي ازدواج نكرده و الان نزديك ٥٠سالشه ميكه كاهي دلم ميخواد يكي باشه برم باهاش بيرون يه كافي شاب يه قهوه بخوريم حرف بزنيم. همه جي كه پول نيست

من تو این سنم هنوزم تا دلت بخواد خواستگار دارم ولی یکیشون ب درد نمیخوره کمالگرا نیستمم واقعا بد رد ن ...

چی بگم والا برنامه هام پیچیده تو هم باید از رویاهام بگذرم ک مبادا اخر عمر تنها بمیرم خب واقعا ظلمه چرا مردا ازدواج میکنن هیچ خللی تو زندگیشون ایجاد نمیشه ولی زن دیگه تموم میشه

من خودم ۳۰ سالمه و واقن عدد سنگین و بالایی حس میکنم هست و باید دختر تا این سن بتونه به یک استیبلی از رابطه و کار برسه

اما از اونجایی که این دنیا هیچ چیز قطعی نیست پس یه نسخه نمیشه برای همه پیچید

حالا اگر برنامه و هدف  دیگه ای داشته باشی چه عالی

هر کسی یک اولویتی داره تو زندگیش

یکی مثل من هم کلی خواستگار داشته و داره اما باب میل و مناسب یک عمر زندگی نمیبینه 

پس قرار نیس همه مثل هم و طبق یک قالب طراحی شده پیش برن

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

چی بگم والا برنامه هام پیچیده تو هم باید از رویاهام بگذرم ک مبادا اخر عمر تنها بمیرم خب واقعا ظلمه چ ...

ببین من سرکارم مییبنمم نود درصد همکارای دهه شصتی مون 

با دخترای دهه هشتادی ازدواج کردن 

لیست تاریخ تولداشونو دیدم 

خانواده ها شونم چون این پسرا ب ثبات مالی رسیدن ن نمیگن 

از طرفی ذهنیت اکثر  مردا میگن ی چیز جوون و تازه میخوایم 

اگه خواستگار خوب داری روش فکر کن

ادم ميشناسم دكتر پولدار به دلايلي ازدواج نكرده و الان نزديك ٥٠سالشه ميكه كاهي دلم ميخواد يكي باشه بر ...

خب اینم هس من ک نگفتم دلم نمیخاد ازدواج کنم فقط میگم قبل 30 گند میزنه ب زندگیم منم دلم میخاد 30 سالم شد ازدواج کنم 32 بچه بیارم بزرگ کنم مسافرت برم مهمونی بدم مهمونی برم ولی زندگی مجرذی و شخصیمم کرده باشم فقط 10 سال برا خودم میخام انقد زیادیه؟ بعدش ک قراره ازدواج کنم 50 سال بعدیش مال مس دیگه باشم 

من تو این سنم هنوزم تا دلت بخواد خواستگار دارم ولی یکیشون ب درد نمیخوره کمالگرا نیستمم واقعا بد رد ن ...

میشه لدفا با هم دوس شیم 

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲