2777
2789
عنوان

بچها بیایننن

52 بازدید | 6 پست

میگم الان سرکاریم خب بعد دوست پسرم همینجاست خیلی حالش بده چند روزه سرماخورده ویروس گرفته بعد نمیدونم چی واسش آماده کنم ک یکم بهتر بشه همش بیحاله سردرده سرفه میکنه 

منم مثل ماست نشستم چیکار کنم؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باید بره دکتر، دیگه تو سرکار چه کاری میتونی براش انجام بدی، نهایتش اینه که بری براش چای بیاری

رفته بازم همینه بد نیست من هیچکاری نمیکنم؟ میگم دمنوشی چیزی برم بگیرم براش دم کنم 

اصلا همچین چیزایی هم بلد نیستم نمیدونم خودمم درد دارم پریود دارم میشم نمیدونم اصلا چیکار کنم فقط نشستم پشت میزم اونم رفته سرشو گذاشته رو میز فک میکنم منتظره یکی بیاد بره اصلا بامنم صحبت نمیکنه

سر کار ک اخه کاری نمیتونی زیاد انجام بدی ولی خب دمنوش یا سوپ یا اینکه ب جاش کاراشو انجام بدی بره است ...

سوپ خواستم بگیرم میگه نمیخورم بعد یکی از همکارای خانومم براش شیرو عسل و دارچین درست کرد اعصابم خورد میشه کاری ک من باید انجام بدم یکی دیگ انجام میده

رفته بازم همینه بد نیست من هیچکاری نمیکنم؟ میگم دمنوشی چیزی برم بگیرم براش دم کنم اصلا همچین چیزایی ...

برو براش چایی بیار، اون چای از هرچیزی براش مفید هس، دمنوش آماده هم بیرون میفروشن و باید بریزی داخل لیوان، روش آب جوش بریزی، بذاری کمی دم بکشه بعدش بخوره 

سوپ خواستم بگیرم میگه نمیخورم بعد یکی از همکارای خانومم براش شیرو عسل و دارچین درست کرد اعصابم خورد ...

خب عزیزم داستان اینه ک نباید بری بهش بگی سوپ میخوای ؟دمنوش میخوای ؟ پسرا ی سرما میخورن انگار تیر خوردن باید درست کنی یا بگیری بزور ب خوردش بدی یا از لوند بودنت استفاده کن بگیر براش بگو واقعا خیلی برام مهمه ک بخوریش اگر نخوری ب حرفام اهمیت نمیدیو ....😂😂❤

رفته بازم همینه بد نیست من هیچکاری نمیکنم؟ میگم دمنوشی چیزی برم بگیرم براش دم کنم  اصلا همچین ...

دمنوش چای به خیلی خوبه یا شیرین بیان یا اب جوش عسل یا شیر عسل داغ یا چمیدونم چیزای گرم اینجوری بعدشم نیاز نیستش ک حتما کار خاصی کنی چرا سخت میکنی همه چیو ی توجه های ریز ریز اینکه تبشو چک کنی یا بهش بگی برو خونه امروز رو یا چمیدونم از اون عشوه و لوندیت استفاده کن این مردا کلا موقع ی مریضی کوچیک خیلی بد خلق میشن طبیعیه😂🤦‍♀️💕