2777
2789
عنوان

پس انداز،خرج خونه و....

1674 بازدید | 10 پست

سلام دوستان.

شبتون بخیر.

یه سوال دارم ازتون و کمی راهنمایی میخوام.

خواستم بدونم با توجه به درآمد همسرتون خرج و خریدای خونتون چقدر میشه حدودا؟

پول هم پس انداز میکنید؟

راستش من همسرم دوجا کار میکرد و حقوقش۶ تا ۷ تومن بود در ماه.

خرید خونه دست من بود ماهی ۱ و نیم میریخت تو کارت خودم که هرچی تو خونه لازمه بخرم. 

۵۰۰ تومن هم توی کارت شخصیم میریخت واسه خودم که یا خرید کنم یا پس انداز. 

من متاسفانه اهل بریز و بپاش بودم و خرید لباس و ...‌ 

پس انداز زیادی نکردم. 

البته بماند بذل و بخشش هم زیاد کردم.

خرجی خونه ام ۱ و ۵۰۰ کمترمیشد چون برنج که معمولا واسمون میارن از شمال و گاهی شرکتشون گوشت و مرغ هم میداد .در ماه فقط گاهی مرغ میخریدم و چند ماه یبار گوشت.

خودمم نمیدونم چطور پول ماهیانه بی رویه خرج میشد 😐

حالا فارغ از این حرفا ک سرزنش و...

الان همسرم ۱ جا کار میکنه با ماهی ۴ و ۲۰۰

یعنی من باید یکم فکر صرفه جویی باشم 😥

خرج ماهیانه شده ۱ و ۳۰۰ اما پول تو جیبی خودم رو کم نکرده.

خواستم بدونم شما چطور پس انداز میکنید؟

چطور خرج میکنید. در ماه چقدر خرید خونه دارید؟

چیکار کنم ولخرجی نکنم.

با توجه به اینکه بچه دومم تو راه دارم 😔

هرکس اطرافم هست میگه تو چطور تا الان پس انداز نداری طلا و... نداری 😔😔😔

ببخشید خیییییلی طولانی شد 😟

اخه اینکه ما چطور پس انداز میکنیم ک فک نکنم شمارو کمک کنه، چون شما خیلی ولخرجیو ب فکر نیستی اینجوری ک من برداشت کردم، شما باید ی خودکار کاغذ برداری و  پولایی ک باید پس انداز شه و اینارو بنویسی وعزمتو جزم کنی ک پولاتو جم کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مجردم ولی خدا رو شکر خیلی اهل پس اندازم مدیریتم خوبه تو زندگی مشترک هم برم حتما ریز به ریز خرج کردن هام رو مینویسم تا دستم بیاد کجا چقدر خرج میکنم الان گاهی وقت ها مینویسم. 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄

من شاغلم..حوقم ۲/۵هست ولی درامد همسرم زیاده..۳/۵حقوق میگیره ولی شغل ازادهم داره..اونقدر ولخرجی کردم که الان ماهی ۵۰۰میده بهم..میگه باید تمرین کنی تااخرماه با۵۰۰سرکنی..البته تمام هزینه هااا باهمسرمه..۵۰۰مال خودمه..منم تا به ۱۰نرسیده خرج میکنم میره😁

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

صرفه جویی کن

برنامه ریزی کن

قرعه کشی خونگی بنویس

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓

هر چقدر پول بیشتر باشه خرجتم بیشتر میشه .ما هم خرج خونمون با یه بچه 3 ساله حدودا 1500 میشه من همسرم یه تومن هر ماه میده ولی اومدنی هم چیزی بخوام خودش میخره با این حال ماهی 300 وام خونگی دارم پس انداز میکنم

اخه من چرا انقد این بیشرفوووووو میخوامش, جوووووووون!

خب چرا پس انداز نداری خواهر   

الان دیگه دومی هم ب سلامتی میاد یکم پس انداز سخته...من می رم خرید تو فروشگاه...سبدو پر می کنم نصفشو می ذارم سر جاش اصلیا رو فقطبرمی دارم ...اینجوری می شه که بجای چهارصد تومن دویست تومن خرج می شه...برای کل خریدای شخصی هم همینطور...می رم پسند می کنم و کلی در موردش فکر می کنم ...نمی خرم..میام خونه فکر می کنم ببینم واقعا الان اگه اون تو خونه م بود می پوشیدم یا لازمم بود یا نه...اگه اکی بود می رم می خرمش...انقدر منم بریزو بپاش کردم که حد نداره...انقدر لباس خریدم نپوشیدم و بخشیدم که از حد گذشته .انقدر لباس الکی خریدم که تو کمد خاک خورده..دیگه این روش رو در پیش گرفتم ...سخت خرید می کنم .ولی درست خرید می کنم .

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 

ما ۱۷۵۰۰۰۰میگیریم خرید ماهانه مون ۱۵۰ تومن میشه ۱۲۵۰۰۰۰ هم قسطامونه ته کارتم ۳۰۰ تا ۳۵۰ میمونه برا خرجای تو طول ماه ک هر ماهی ۵۰..۶۰ تومنش پس انداز میکنم ب سختی از خریدای خودم میزنم کرایه ندادن بابت مسافتای نچندان دور و...

خدایا....شکرت که میگم : شکرت..