2777
2789

منم برعکس توعم. تو پریودی  بیشتر میگم پیشم باشه بعد پریودی نه 

عضو گروه ۳. وزن اولیه 67/300. وزن فعلی:۶۶ تاریخ شروع رژیم۰۴/۸/۲۵     هدف اول:۶۶🔓🔑 هدف دوم:۶۵🔒  هدف سوم:۶۴🔒   هدف چهارم:۶۳🔒هدف پنجم:۶۲🔒  هدف ششم:۶۱🔒  هفتم:۶۰🔒 هدف هشتم:۵۹🔒  هدف نهم:۵۸🔒هدف دهم:۵۷🔒     هدف یازدهم:۵۶🔒 هدف دوازدهم:۵۵🔒  🙃😅🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نسبت به کسایی اذیت و ناراحتم کردن این حسو پیدا می کنم 

قبلاً این طور نبودم برای همین می دونم نباید این طور باشه یه مشکلی هست مثلاً کمبود ویتامین  

این جور مواقع ازین که نمی توانم خودمو کنترل کنم از خودم بدم میاد

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 

منم

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
ربطی به هورمون نداره وقتی خون ریزی داری مداوم میترسی بوی چیزی بدی لکی چیزی بجا بزاری استرس داری یکم

من استرس این چیزا رو ندارم ولی تا دلت بخواد کمبود خواب دارم که می‌دونم همین باعث استرسم میشه

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید