2777
2789

هفت ماهش تموم شده شب نهایت نه خواب بود ولی الان یازده برای شیر بیدار میشه،   معمولا تا هشت صبح میخوابید اگر زود بیدار میشد شش بود الان چهار و نیم بیدار میشه 

گرسنه نیست چون بیدار میشه شیر نمیخواد همینجوری تو بغلم میمونه یک ساعت بعد میخوابه   کلافه شدم  دیگه کمر برام نمونده       روز هم معمولا خوب نمیخوابه  اگر هم بخوابه خودم باید بغلش کنم یا کنارش بخوابم

شبا زود نخوابونش

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هوا سرد شده شاید بخاطراونم هست

سردی و گرمی هوا

تعویض پوشک

دل درد

گرسنگی(بچه دگ‌با شیرسیرنمیشه غذا کمکی میخواد)

تشنگی

بیماری

دگ‌غیرازاینا چی میتونه ی بچه چند ماهه رو از خواب بیدار کنه

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

هوا سرد شده شاید بخاطراونم هستسردی و گرمی هواتعویض پوشکدل دردگرسنگی(بچه دگ‌با شیرسیرنمیشه غذا کمکی م ...

نه دیشب خونه گرم بود ولی امشب معتدل بود خودشم خیلی گرماییه ، پوشکش تمیز 

غذا میدم  ، میدونم گرسنه نیست  دل درد و گوش اینا نیست   دندونشم هنوز علائم نداره      اگر جهش رشد نباشه واقعا ذهنم جایی نمیره 

اونم از صبح تا خود شب داره تمرین میکنه و جنب و جوش داره و خودشو خسته میکنه 

واقعا ذهنم دیگه به جایی نمیرسه  چون بیدارم میشه نه علائم درد داره نه گرسنگی و ... 

نه دیشب خونه گرم بود ولی امشب معتدل بود خودشم خیلی گرماییه ، پوشکش تمیز غذا میدم ، میدونم گرسنه نیس ...

اگر‌میبینی اذیت میشی ی دکتر‌ببرش.ولی فکر کنم‌موقتی باشه

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست