2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رابطه سرد شدین یا همه چی

ن رابطه ای

سرد که نمیشه گفت کلا خب وقتی آدم خستس و مشغله داره اصلا حسش نمیاد من خودمم شاغلم 

از وقتی شاغل شدم کمرنگ تر شده رابطمون درکش میکنم وقتی خسته باشی اصلا هیچ حسی نداری

همون هفته یبار اوکی هستیم ولی خب گاهی وقتا که نمیره سرع کار میاد سمتم یا برعکس من وقتی سرم خلوته میرم سمتش پس نمیزنیم

و اما باز گاهی وقتا پیش میاد یکیمون خیلی خستس ممکنه اون لحظه نخوایم بندازیمش برای بعد

آواکادو سایت🥑                                                            

ما طی سال‌های زیاد سرد بودیم به خاطر خانواده اشو از،وقتی فهمید و دیگه نگذاشت اذیتم کنن خوب شدیم خ ...

چطوری فهمید؟

من هرکاری میکنم حتی با چشمای خودشم که میبینه بعد ۱ هفته یادش میره میگه تو زیادی حساسی! با اینکه خب خر نیستم که میفهمم که حسادت و دخالت میکنن 

زیاد رفت و امد نداریما اما اون ۸ ماهی ک منو عذاب دادن هیچوقت یادم نمیره هنوزم بابتش گریه میکنم و غصه میخورم که چرا انقدر بدبختی کشیدم هربار که به شوهرم زنگ میزنن حساس میشم