2821
2789
عنوان

شرط شوهرم برای برگردوندنم به خونه

455 بازدید | 24 پست

گفت با حق طلاقت کاری ندارم مهریه رو بریم ببخش

شرطش اپدیت شده! مهریه من یک سکه هست فقط.

خیلی ام سرده لحنش میگه بهت یه فرصت دیگه میدم 

با این شرط ک مهریه مو ببخشم

بنظرتون چیکار کنم ؟

یه سکه رو ببخشی؟؟؟!!!!!!!!

قهرمان ها هرگز نمیمیرن..اونا تو قلب ما زندگی میکنن و مارو شجاع میکنن.. این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

لابد انقد کوتاه اومدی ک ب خودش اجازه داده همچین حرفی بزنه .چه یه سکه چه صدتا حق نداره همچین شرطی بذاره .بگو اخه گدا یه سکه چیه ک اینجوری ریدی ب خودت

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کدخدایی که گمان کرده خدای ده ماست🕳کدخدا نیست ،خدا نیست ، بلای ده ماست 🎃اگه تو یه تاپیک باهات بحث کردم ،تو تاپیک دیگه باهات خوب بودم ،عاشقت نیستم،آیدیتو یادم رفته ⚒️.

ببخشیدا اسی ولی خاک تو سر همچین آدمی که چشمش به همون یه سکسه هستش 😑

دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝

نبخش! به هیچ وج حتی اگه یه سکه باشه مرتیکه خر اگه واقعا بخوادت برای برگردوندن همه کار میکنه! خدایی از اینا بیرون بیاین که اگه شرط فلانی شوهرم اجرا کرد اخلاقش خوب میشه برمیگردم سره خونه زندگیم اون اگه مرد باشه کاری نمیکنه که اونقدری ناراحت بشی بری خونه بابات! سعی میکنه از دلت در بیاره نه اینکه شرط شروط بزاره! هم شرط شروط فردا پس فردا به طلاق و هزار چیز دیگم میرسه! 

یه سکه رو ببخشی؟؟؟!!!!!!!!

اول میگفت حق طلاقو ببخش قبول نکردم برنگشتم ولی جز جیگر خوردم دوسش دارم اخرین بار گفت نمیخامت برو انداختم بیرون سراینکه گفتم با مادرت رفت امد نمیکنم بخاطر بی احترامیش، خیلی میترسم که برم اینو هم ازم بگیره این سری بندازتم بیرون نقشش شاید باشه ازین میترسم

اول میگفت حق طلاقو ببخش قبول نکردم برنگشتم ولی جز جیگر خوردم دوسش دارم اخرین بار گفت نمیخامت برو اند ...

اخه یدونه سکه چیه که اونم میگه ببخش..اصلا ببخش..بزار بیرونت کنه..ارزش تو ۱۰۰ ملیونه؟؟

قهرمان ها هرگز نمیمیرن..اونا تو قلب ما زندگی میکنن و مارو شجاع میکنن.. این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز