2777
2789
عنوان

قرص آرامبخش چی بخورم توروخدا بگید

99 بازدید | 10 پست

از دست شوهرم هر روز مثل این یارو زنه شوهرکشه هست ده بار حکم اعدام اومده براش‌ روزی10بار تا پای دار میرمو‌میام‌ فحش به پدرم شده ورد زبونش میترسم آخر بزنم فکشو‌ بیارم پایین روانیو 

خیلی عصبی شدم میترسم رو‌ دختر2سالو6ماهم تاثیر بد بزارم.

یه قرصی بگید بیخیالم کنه ولی بی ضرر باشه ها نزنه کبد مبدمو‌داغون کنه .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حدالامکان سعی کن عادت ندی به آرامبخش خودتو،این چیزاهم جاش اینجانیست پرسیدنش ولی اگر خیلی اذیت میشی نصف کن قرصه آلپرازولام۰/۵یا لورازپامه۱رو

لطفا منو با هـ๛ولــآی سایت اشتباه نگیر،،،فاصله تو🚫حفظ کن آسیب نبینی🔚تمام

حدالامکان سعی کن عادت ندی به آرامبخش خودتو،این چیزاهم جاش اینجانیست پرسیدنش ولی اگر خیلی اذیت میشی ن ...

اخه مجبورم فشار عصبی زیادی یهو بهم میاد جلوی این بچه بیچاره این قرص خواب آوره؟ خوابم‌خوبه‌ الانم‌سر شب خیلی خوابیدم واسه همین بیدارم فقط اعصابم در حد جنون ناراحت میشه

اخه مجبورم فشار عصبی زیادی یهو بهم میاد جلوی این بچه بیچاره این قرص خواب آوره؟ خوابم‌خوبه‌ الانم‌سر ...

اینایی ک گفتم بله خواب آوره(البته داروهای اعصاب چون بیشترشون رو سیستم اعصاب مرکزی اثرمیزارن طبیعیه یه کم خواب آور بودنشون)اگر اصلا نمیخوای روخوابت تاثیربزاره

لطفا منو با هـ๛ولــآی سایت اشتباه نگیر،،،فاصله تو🚫حفظ کن آسیب نبینی🔚تمام

میشه توضیح بدی چه‌جوریه لطفا؟

طریقه مصرفشو والا نمیدونم .

ولی اطرافیان خوردن خیلی خوب بوده البته اینم بگما قرص ارامبخش رو که میخوری اولش انگاری حالت بدتر میشه ۲ هفته مدام باید بخوری تا اثر خودشو رفته رفته بزاره