2777
2789

تز یق واکسن مننژیت الزامیه؟ من به علت واکنش زیاد حتی واکسن کروناهم برام نزدن. اینم واکنش میده شدید. گفتند تزریق نکنم. خب اونجا عربستان چه کنم اگر کارت واکسن بخوان؟

توکل بر خدای مهربان

مگه میخااان نمیدونم قوانین بعد بن سلمان کلا تغییر کرده مننزین خساسیتش پایینه الان  از پارسال ب بچه های زیر دوسال تزریقش الزامی و سراسری شده 

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مخای بری چی بشه حج همین نزدیکی خونه خودته بشین خونت به چهارتا یتیم کمک کن و دست چند نفر بگیر  پول برای هم زبونت خرج کن

من خوش بخت ترین زن روی زمینم  شکرت خدایا به خاطر پر از آرامشم شکرت خدایا به خاطر خونه ای که خریدم شکرت خدایا به خاطر ماشین سنگین که شوهرم خرید شکرت خدایا به خاطر شغل خودم که یه خیاط ماهر شدم خدایا شکرت به خاطر دختر باادب و درس خونم خدایا شکرت به خاطر پسرم خدایا شکرت به خاطر فروش باغ مون که با قیمت خیلی زیاد  باور نکردنی به فروش رفت شکرت خدایا به خاطر برادر هام که ازدواج کردن و خانواده خوبم که  همیشه منو قابل احترام میدونن شکرت خدایا که هر روز ثروتمند بیشتر میشه در زندگیم آرامش دارم در کتار همسرم و فرزندانم  خدایا شکرت کاعنات سپاس گزارم

مخای بری چی بشه حج همین نزدیکی خونه خودته بشین خونت به چهارتا یتیم کمک کن و دست چند نفر بگیر پول بر ...

اسی ازت پرسید که برم حج یا نرم؟

پس در مورد سوال اسی جواب بده 

در عنوانم گفته حج رفته ها

پس وقتی اعتقاد نداری نیا تو تاپیکش👍🏻👍🏻👍🏻

چقدر سواد رسانه پایینه

مخای بری چی بشه حج همین نزدیکی خونه خودته بشین خونت به چهارتا یتیم کمک کن و دست چند نفر بگیر پول بر ...

چه میدونی به یتیم کمک نمیکنه؟ آیا به اونایی که دوبی و استانبول هم میرن میگید نرن و پولش رو به یتیم کمک کننند یا فقط به مکه و کربلا آلرژی دارید؟؟

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   

استارتر عزیز انشالله به سلامتی بری و بیای ، من دوسال پیش رفتم ولی اصلا کارت واکسن هامون رو چک نکردن 

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   

عزیزدلم حج رفتن منافاتی با دست یتیم گرفتن و کمک به هم وطن نداره

چه بسا کسایی که حج میرن ، زیارت میرن به واسطه ی اون مکان و اون حس و حال و معنویتی که نصیبشون میشه بیشتر به یاد خدا  و آخرت می افتن و در کار خیر و کمک به هم وطنشون از خیلی ها جلوترن . 

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙

بعدم کسی که حج میره 

خمس و زکات و صدقه و انفاقش به راهه 

نیاز نیست تو تذکر بدی بهش 

بعدم به کسی که میره دبی و ترکیه ، هم میگی نرو ، پولشو بده به یتیم های هم زبونت 

یا به کسی که پت نگه میداره با هزینه های گزاف ، بهش میگی اون پولو بده به یتیما؟

یا وقتی نوبت مکه و کربلا و اربعین و سفرای زیارتی میشه ، یادتون میفته باید به یتیما کمک کرد؟؟؟؟؟

چه میدونی به یتیم کمک نمیکنه؟ آیا به اونایی که دوبی و استانبول هم میرن میگید نرن و پولش رو به یتیم ک ...

نه همونایی ک ب دبی میرن

من خوش بخت ترین زن روی زمینم  شکرت خدایا به خاطر پر از آرامشم شکرت خدایا به خاطر خونه ای که خریدم شکرت خدایا به خاطر ماشین سنگین که شوهرم خرید شکرت خدایا به خاطر شغل خودم که یه خیاط ماهر شدم خدایا شکرت به خاطر دختر باادب و درس خونم خدایا شکرت به خاطر پسرم خدایا شکرت به خاطر فروش باغ مون که با قیمت خیلی زیاد  باور نکردنی به فروش رفت شکرت خدایا به خاطر برادر هام که ازدواج کردن و خانواده خوبم که  همیشه منو قابل احترام میدونن شکرت خدایا که هر روز ثروتمند بیشتر میشه در زندگیم آرامش دارم در کتار همسرم و فرزندانم  خدایا شکرت کاعنات سپاس گزارم

بعدم کسی که حج میره خمس و زکات و صدقه و انفاقش به راهه نیاز نیست تو تذکر بدی بهش بعدم به کسی که میره ...

خمس به کی بدم اصلا ها من از شب تا صبح کار کنم بدم به اونی ک زیر باد کولر میخابه

اسی ازت پرسید که برم حج یا نرم؟پس در مورد سوال اسی جواب بده در عنوانم گفته حج رفته هاپس وقتی اعتقاد ...

توفضولی مگه