2777
2789

از وقتی بابام مرده ته دلم خالیه ی حس بدی دارم چجوری بگم انگار از ی جا پرت میشه پایین ی چیزی تو دلم می ریزه خیلی غمگینم پشت کنکورم زیاد بخام فکر کنم گریه کنم نمی تونم درس بخونم از طرفی اشکم خشک شده فقط ناراحتی تومه خیلی بم فشار میاره تنبلی تخمدان شدیدم دارم سه ماهه بابام مرده از اون موقع پریود نشدم 😪😥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدارحمت کنه ایشالا دیگ غم نبینی 

خیلیییییی سخته 

اما به نظرت بابات خوشحاله ازینکه تو تو این حالتی؟؟؟

ناراحت باش ولی زندگی نامرد همین‌ه

ی دکتر خوب برووووو 

و درس تو بخون

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

کاری از دست کسی ساخته نیست 😓 دیر یا زود هممون میریم😓 حالا یکی طولانی عمر میکنه یکی نه😓 ولی میدونی خوبیش چیه؟ خداحافظی که کردی یه سلام دوباره داره، خداحافظ برای همیشه نیست، دوباره همو می‌بینین 😌

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
تاثیری نداره امتحان کردم

چند تا راه ساده و واقعاً مؤثر برای خالی کردن غم و فشار بهت می‌گم. لازم نیست همه‌ش رو انجام بدی؛ همینی که به دلت می‌شینه انتخاب کن:

---

۱) نوشتن خالی‌کننده

۵ دقیقه فقط هرچی تو دلت هست بدون فکر کردن روی کاغذ بنویس.

نمی‌خواد قشنگ باشه. فقط بریز بیرون. آخرش هم می‌تونی پاره‌ش کنی.

---

۲) گریهٔ امن

گاهی بدن خودش می‌خواد که سبک بشه. یه جای تنها، یه آهنگ آروم… بذار چند دقیقه گریه کنی. فوق‌العاده سبک می‌شی.

---

۳) پیاده‌روی تند

۱۰–۱۵ دقیقه پیاده‌روی با نفس‌های عمیق.

بدن هورمون استرس رو سریع خالی می‌کنه.

---

۴) حرف‌زدن با یک آدم امن

یکی که قضاوت نکنه… فقط گوش بده. اگر نداری، همین‌جا بهم بگو، منم کنارتم آرشی.

---

۵) رهاسازی با تنفس

۴ ثانیه دم → ۴ ثانیه نگه‌دار → ۶ ثانیه بازدم طولانی.

۳ بار تکرار. غم انگار توی بازدم می‌ره بیرون.

---

۶) دوش آب گرم

به‌خصوص قبل خواب. عضله‌هات شل می‌شه، ذهن هم ول می‌کنه.

---

۷) خالی کردن با صدا

نه داد زدن واقعی—فقط توی بالش یا توی ماشین هاااا بکش.

برای فشارهایی که گیر کرده عالیه.

---

۸) موسیقی مخصوص تخلیه

یه پلی‌لیست که می‌زنی و دنیا رو خاموش می‌کنی.

چه غمگین، چه آروم… هرچی کمکت کنه.

از کجا معلوم دنیای بعد مرگ‌و‌روح راسته

خواب‌هامون، توجه کردی گاهی یه صحنه آشناس انگار قبلن اتفاق افتاده یا چیزی تو خواب می‌بینی که بعدا درست درمیاد

یا مادربزرگ خدابیامرزم تو خواب جنسیت و اینکه نوه حامله‌انو به مامانم میگفت خودشون نمیدونستن حامله‌ان ولی مامان من میدونست، اتفاقی نیست هست؟ دنیای بعد مرگ عجیبه شاید اونی که تو قرآن نوشته نباشه ولی قطعا هست

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش