2777
2789
عنوان

تو مطب یه بچه کوچولو بغل خانمی بود گفت رحم اجاره ی بوده😭😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1582 بازدید | 63 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهییییییییی

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

انقد بچه بدبخت و بی پدر و مادر تو دنیا هست که این دیگه پیش بقیشون سلطانه. پس اون بچه ای که تو سطل اشغال رها میشه چی بگه. اونی که تو پلاستیک میکنن میندازن تو جوب تا بمیره چی بگه. اونایی که دست و پاشونو قطع می کنن تا گدایی کنن چی بگن...نفست از جای گرم بلند میشه

شما نمیدونی توی چه سنی فریز کردن کهمن ۳۴ سالگی فریز کردمالان چهل و چهار سالمه ولی تخمک های فریز شده ...

یعنی شما قصد دارین در آینده بچه دار بشین؟

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
شما نمیدونی توی چه سنی فریز کردن کهمن ۳۴ سالگی فریز کردمالان چهل و چهار سالمه ولی تخمک های فریز شده ...

اوپراجان شما به نظر من معروف ترین شخصیت سایتین.ازتون خوشم میاد اکثر جاها منطقی و خوش مشربین.😊

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

احتمالا تخمک هم اهدایی بوده.چقدر مادر و پدر شدن سخته .تو حتی مسئولیت بچتو داری حتی زمانی که فوت کرده ...

اینو گفتین یچیزی یادم اومد

روز آخری که مادربزرگم زنده بود تو بیمارستان بستری بود رفتم پیشش 

فک کرد من مامانم هستم

خیلی حال و اوضاع بدی داشت با یه صدای خیلی ضعیفی گفت با کی اومدی (اسم مادرمو گفت)؟

حتی اونموقعم دلواپس این بود بچش چطور اومده تا بیمارستان

ینی یه مادر تا لحظه مرگشم مادره

دلم میلرزه هربار که یادش میفتم

هزینه فیریز چجوریه عزیزم؟

و یه سوال میتونم بدونم دلیل فیریز چیه؟ فقط چون ممکنه کسی بخواد درآینده بچه دار شه؟