2789

ماجرای ازدواج آخر نویسنده ی کتاب رو میخوام اگر کسی یادشه

میگفت اون شخص خیلی برای من مناسب بود اما من اصلا توجه نکرده بودم 

علتش چی بود؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اسی ازون خواستگار عتیقه خبری نشد ؟ 

بدبخت اونی که زنش میشه😄

اگر مستضعفی دیدی ، ولی از نان امروزت ، به او چیزی نبخشیدی ، به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻 اگرچادر به سرداری ، ولی از زیرآن چادر ، به یک دیوانه خندیدی ؛ به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻 اگر هرساله در حجی ، ولی از حال همنوعت ، سوالی نپرسیدی، به انسان بودنت شک کن .🫵🏻 اگر مرگ کسی دیدی ، زجای خود نجنبیدی ، به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻

همون که اسکرین دادم؟چرا اتفاقا چند بار واسطه فرستاد قبول نکردمامروزم ازم عذرخواهی کرد جواب ندادم

ایییی چندششششش نکبت 🤬🤬🤬

مدیونی اگه جواب یا فرصت دوباره بهش بدی

انقد تفلون و‌ نچسبه کیسهای بعدیم 💩 بعش 🤣🤣

اگر مستضعفی دیدی ، ولی از نان امروزت ، به او چیزی نبخشیدی ، به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻 اگرچادر به سرداری ، ولی از زیرآن چادر ، به یک دیوانه خندیدی ؛ به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻 اگر هرساله در حجی ، ولی از حال همنوعت ، سوالی نپرسیدی، به انسان بودنت شک کن .🫵🏻 اگر مرگ کسی دیدی ، زجای خود نجنبیدی ، به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻

ایییی چندششششش نکبت 🤬🤬🤬مدیونی اگه جواب یا فرصت دوباره بهش بدیانقد تفلون و‌ نچسبه کیسهای بعدیم 💩 ...

😅نه بابا بازم واسطه فرستاد گفتم دارم با کسی آشنا میشم 

😅نه بابا بازم واسطه فرستاد گفتم دارم با کسی آشنا میشم

چ رویی داره این اخر سینگل ب گور میشه 😆😆😆