2777
2789
عنوان

حالم گرفته شده وزنم بالا رفته

233 بازدید | 34 پست

قدم یا حدود ۱۶۰یا یکم بالا تره 

وزنم ۶۹

یخورده شکم زدم 

الانم فقط ایرپاد زدم و اومدم حیاط قدم میزنم 

غذامم یه روز خوب میخورم یه روز اشتها ندارم یهو 

خیلی از طرف اطرافیانم حرف میشنوم به شوخی ک میگن تپلی چاقی و..  حالم گرفته دوست دارم تا عید خودمو برسونم به ۶۰از تجربیاتتون بگید برام مرسی🌹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وا من ۱۰۰کیلو هستم اینطوری نمیکنم کسی هم چیزی بهم نمیگه یعنی خودم نمیذارم ۹کیلو که چیزی نیست من مطمئ ...

من یهو تپلی شدم توی این چند سال قبلا زیر ۵۰بودم برا همین هی بم میگن تپلی مسخره میکنن سر به سرم میزارن اوندف دعواشون کردم ولی رو روحیم تاثیر منفی گذاشته

اول یه چکاپ برو، مخصوصا اگه پریودت نامنظم شده

بعد از فردا قند مصنوعی رو کامل بذار کنار، شکلات، شیرینی، بستنی نمی‌دونم بیسکویت و کیک هر چی

حجم برنج و نونی که میخوری رو کم کن

نون لواش نخور اصلا

قبل از غذا یه قاشق سرکه سیب رو با آب قاطی کن بخور، مقاومت به انسولین رو کم می‌کنه

موقع غذا خوردن اول از سبزیجات و سالاد شروع کن، بعد گوشت بعد برنج اینا

بعد از غذا هم تا یه ربع اینا دقیقه قدم بزن و اصلا نشین

پیاده روی روزانه هم تا جان در بدن داری عالیه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

من دارم از غصه لاغری میمیرم 

خودمو کشتم یکم وزن اضافه کنم الان دوباره میرم دانشگاه تحرکم زیاد شده هرروز باید یه مسیریم پیاده روی کنم نهار هم خونه نیستم دانشگام بعد میام خونه نهار و شامم یکی میکنم همینطوری وزنم داره کم میشه خسته شدم از دست خودم و ژن لاغری مزخرفم 

اول یه چکاپ برو، مخصوصا اگه پریودت نامنظم شدهبعد از فردا قند مصنوعی رو کامل بذار کنار، شکلات، شیرینی ...

مرسی از راهنماییات عزیزم  پریودم منظمه فقط صورتم کک مک میزنه باید ازمایش کامل ببینم شاید مشکلی باشه 

نون لواش مگه چاق میکنه

آره شاخص گلایسمی بالایی داره و قندخون رو میبره بالا

مقاومت به انسولین هم که زیاد بشه تو بدن آدم به سرعت چاق میشه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

من دارم از غصه لاغری میمیرم خودمو کشتم یکم وزن اضافه کنم الان دوباره میرم دانشگاه تحرکم زیاد شده هرر ...

نون بخور با همه چی من نون خوردم یعنی یهو عادت کردم بدون نون غذا بهم نمیچسبه الان اینم😁🤌

آره شاخص گلایسمی بالایی داره و قندخون رو میبره بالامقاومت به انسولین هم که زیاد بشه تو بدن آدم به سر ...

فکر نکنما 

من هرروز 2، 3 تا نون لواش میخورم 

تازه سیر هم نگه نمیداره