2777
2789
عنوان

حالم گرفته شده وزنم بالا رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 34 پست
مرسی از راهنماییات عزیزم پریودم منظمه فقط صورتم کک مک میزنه باید ازمایش کامل ببینم شاید مشکلی باشه

عه خداروشکر پس نگران نباش

من گفتم نکنه بخاطر تنبلی تخمدان باشه ولی میگی مرتبه و مشکل دیگه‌ای نداری پس به احتمال خیلی زیاد اون نیست

آره چکاپ چیز خوبیه

من رفتم چکاپ دادم واسه یه چیز دیگه تهش فهمیدم بخاطر استرس قندم رفته بالا، یه کم دیگه بالا می‌رفت دیابت می‌گرفتم

خلاصه که به موقع فهمیدم و الان دارم مراعات می‌کنم

هم‌قدتم وزنم ۵۷ بود الان شده ۵۶

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فکر نکنما من هرروز 2، 3 تا نون لواش میخورم تازه سیر هم نگه نمیداره

خب دیگه طول مدت سیری رو کم می‌کنه برای همین هی گرسنه‌ میشی و غذا می‌خوری

من بعد از یه ماه مراعات امشب اشتباه کردم نون لواش خوردم، یه ساعت نشده الان ضعف کردم🫠 تا صبح هیچی هم نباید بخورم

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

خب دیگه طول مدت سیری رو کم می‌کنه برای همین هی گرسنه‌ میشی و غذا می‌خوریمن بعد از یه ماه مراعات امشب ...

نون بربری و سنگگ کالریشون بیشتره ولی خب بیشتر سیر نگه میدارن

عه خداروشکر پس نگران نباش من گفتم نکنه بخاطر تنبلی تخمدان باشه ولی میگی مرتبه و مشکل دیگه‌ای نداری پ ...

اره چکاپ رو باید برم محض احتیاط 

خداروشکر متوجه شدی و رعایت میکنی ایشالا همیشه تنت سلامت و دلت شاد باشه🌹 

نون بربری و سنگگ کالریشون بیشتره ولی خب بیشتر سیر نگه میدارن

آره باز اونا خیلی بهترن

نون سبوس‌دار باشه عالیه مثل نون جو 

اره چکاپ رو باید برم محض احتیاط خداروشکر متوجه شدی و رعایت میکنی ایشالا همیشه تنت سلامت و دلت شاد با ...

فدات🩷 همچنین

تو هم نگران نباش، همین استرس مادر همه مشکلاته

وزنت هم زود میاد پایین نترس

من ماه پیش ۵۷ بودم الان شدم ۵۶ ۵۵ اینا

هم‌قد خودتم

من با اینکه ۱۶ کیلو کم کردم الان ۹۵ کیلو هستم با قد ۱۶۰بیخیال حرف مردمالبته هنوز دارم خودمو حلاک میک ...

کم کم وزن کم کردن خوبه من حرف مردم یه طرفه از یه طرف استعداد چاقی دارم میگم بالتر نره ک نتونم کمش کنم اخه تنبل تشریف دارم 

کم کم وزن کم کردن خوبه من حرف مردم یه طرفه از یه طرف استعداد چاقی دارم میگم بالتر نره ک نتونم کمش کن ...

منم فعالیت بدنیم زیاد نیست راستش

یه روزا پیاده‌روی میرم، حوصله داشته باشم هم یوگا

حذف قند مصنوعی معجزه می‌کنه

کم کم وزن کم کردن خوبه من حرف مردم یه طرفه از یه طرف استعداد چاقی دارم میگم بالتر نره ک نتونم کمش کن ...

منم ژن چاقی دارم

کافیه یه وعده رو ول کنم حداقل ۳ کیلو زیاد میکنم