2777
2789

دوستان واقعا موندم یه پیج مختص  برا فامیل بزنم

چون واقعا راحت نیستم هر استوری یا پستیو بزارم . یا مثلا رکوست پسرا قبول کنم یا فالو بک بدم  . میترسم حرف دارارن و کلا حس خوبی ندارم

از طرفیم سخته تو دو پیج فعالیت کردن . 

کسی هست مثل من باشه ؟

چه‌طور می‌توانی این‌طور زندگی کنی. با این حقیقت که هرروز را سپری می‌کنی تا به روز مرگت برسی؟ -لو

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه. من اسم پيج اينستام خودمه. تازه اول كار فاميلا همو فالو ميكنيم. نميدونم چرا همه از فاميل فرارين؟ت ...

خب اخه نمیشه راحت هر عکسی ک دوس دارمو بزارم 

یا درخاست پسرارو قبول کنم 

چه‌طور می‌توانی این‌طور زندگی کنی. با این حقیقت که هرروز را سپری می‌کنی تا به روز مرگت برسی؟ -لو

اولا اینکه به فامیل ربط نداره شما کیو فالو می‌کنی نباید دغدغه اینو داشته باشی عکسای معمول هم بذار تو پیجت اگه عکس خصوصی میخوای بذاری که معذبی و دوست داری فامیل نبینن یا کلوز فرند بذار یا هایدشون کن فامیلای فضولیم فالو نکن

هاید شون کن

اخه ببین من الان خالمو هاید کنم 

بعدا یه استوری بزارم دخترخالم میره ب مامانش نشون میده 

بعد ادم حس خوبی نمیگیره

میترسم بفهمن هاید کردم و خب یجورایی زشته

خب اخه نمیشه راحت هر عکسی ک دوس دارمو بزارم یا درخاست پسرارو قبول کنم

خب ما پسر عمو و دايي و عمه و خاله هم همو فالو داريم. ولي خب هر عكسي هم پست نميكنيم. نميدونم والله. واسه ما عاديه فالو داشتن همديگه

کون لق فامیل ...حالم از این کلمه بهم میخوره

منم موافقم ولی خب اینطورین دیگه و نمیشه کاریشون کرد 

بنظرت پیج جدا بزنم برا فامیل ؟

خب ما پسر عمو و دايي و عمه و خاله هم همو فالو داريم. ولي خب هر عكسي هم پست نميكنيم. نميدونم والله. و ...

من باهاشون زیاد راحت نیستم :))