2777
2789
عنوان

ایا این پول حلاله

412 بازدید | 35 پست

با یه پسری اشنا شدم من اصلا درخواست پول و هدیه و شام نکردم و حتی نمیزاشتم خرج کنه چون میدونستم نمیخوامش نمیخواستم عذاب وجدان بگیرم شماره کارتمو یواشکی از من برداشت و بدون اجازه چند میلیون پول زد به کارتم بعد چند بار فوش داد بهم بخشیدم ولی بابام سه روزه فوت کرده به پدرم فوش داد قاطی کردم از ماشین پیاده شدم و شمارشو پاک کردم اسمس داد پول رو برگردون ولی من پول رو خرج کرده بودم 

میتونستم قرض کنم بهش برگردونم ولی چون میدونم میخواست اذیتم کنه بعدشم ممکن بود بگه پول شام هارو برگردون منم بلاکش کردم گفتم برو قانونی شکایت کن که برگردونم چون من حتی یه بار نگفتم بهش برام پول بزن و حتی یه بار ام نگفتم بریم شام بیرون و ادم دروغگو و داغونی بود نمیخواستم به بهونه پول برگردوندن پول یه ثانیه ام باهاش در ارتباط باشم

هدیه رو مگه پس میگیرن؟این پول حلاله؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ن دیگه وقتی راضی نیست حلال نیست

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

کاش برگردونی اگه میتونی

خودش شماره کارتمو برداشت برام واریز کرد مگه من گفتم پول واریز کنه اگه بعدش گفت پول شام چی؟من برای که پول غذا ندم خونه غذا میخورم همیشه من نگفتم منو ببره گرون ترین رستوران که الان مجبور شم قرض کنم برگردونم من نگفتم برام پول بزنه که الان مجبور شم با قرض برگردونم

خودش شماره کارتمو برداشت برام واریز کرد مگه من گفتم پول واریز کنه اگه بعدش گفت پول شام چی؟من برای که ...

درسته تو نگفتی این کارارو انجام بده ولی الان چون تو بحث اشاره کرد به پولمو برگردون بهتره که پس بدی 

فکر نکنم شامو دیگه حساب کنه مگه اینکه حسابی رو دنده لج باشه 

درسته تو نگفتی این کارارو انجام بده ولی الان چون تو بحث اشاره کرد به پولمو برگردون بهتره که پس بدی ف ...

اون چی فوش ها و اسیبی فیزیکی و روانی که به من زد رو میتونه برگردونه؟