2777
2789

من رشتم حسابداریه میخواستم کنکور تجربی بدم مامایی دولتی قبول بشم

ولی الان یکی گفت نمیشه اصلا امکان نداره باید حتما رشتت تجربی باشه😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میشه

اول باید بری امتحان نهایی سه سال تجربی رو بدی بعد کنکور تجربی بدی

من خودمم تجربی بودم الان مهندسی کامپیوتر از ریاضی میخونم پارسال قبول شدم

ولی اگه علاقت القا شده بهت سمتش نرو اولن که خود رشته تجربی درسش سخته دومن این امتحان نهاییا شده قوز بالاقوز کنکورم که بماند

جدای از اونا خود مامایی اونجوری که از دور نشون میدن گل بلبل نیست دختر عموی من با کلی درس خوندن یکسال حبس کردن خودش تو خونه مامایی آزاد قبول شد کارشناسی بخون و طرح برو و بیا الان درآمد یه پروژه کار هم رده های من با یسال درس خوندن میشه اندازه حقوق یماهش بعد اونجا کلی فشار روانی و شیفت شب میگذرونن

خیلیا با علاقه واقعی یعنی عشق بچه و چی و چی میرن دنبالش زیر فشار کارش زده میشن حالا ببین اونایی که علاقه زیادیم ندارن و بخاطر درآمد و موقعیت اجتماعی میرن سراغش چی میکشن

عزیزم اصلا نمیشه باید نمرات نهایی داشته باشی تا بتونی کنکور بدی

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
اگه فنی هستی میتونی آزادمامایی بخونی ولی اگه رشتت رباضیه میتونی کنکورسراسری شرکت کنی برامامایی دولتی

آزادم نمیشه اون مال 20 سال پیش بود الان باید نمره نهایی داشته باشه

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙