2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی اونهایی که واقعا دروغ میگن یا گفتن که نمیان راستشو بگن وگرنه از اول نمیگفتن 

من گفتم خودم و شوهرم دكتريم ماهي ٦٠ميليون دلار در امد داريم 

جالبه يكي باور كرده بود ميخواست مچمو بگيره 😂

هـاوا باس نـا جاوان ماردانا ساردِ🥶🥶

من دروغ نمیگم  تو دنیای واقعی هم نمیگم چون کسی که دروغ میگه از چیزی میترسه,, من از هیچ چی نمیترسم رک و صریح حرفمو میگم. 😁

اهان بعضی وقتا یه دروغ کوچولو میگم اونم تو عکسبازیا طرف معمولی رو به زشته دلم نمیاد بگم میگم خوجلی نازی.  😂😂😂

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
من که تا حالا اصلا تاپیک نزدم! 😶

عهههههههه

چه طاقتی ؟ یعنی هیچ سوالی نداشتی؟

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....
من دروغ نمیگم  تو دنیای واقعی هم نمیگم چون کسی که دروغ میگه از چیزی میترسه,, من از هیچ چی نمیتر ...

نه دیگه زشتارو میگیم با نمکی 😁😂😂

« فاشیسم از رگ گردن به ما نزدیکتر است »            کلیشه شده است. فاشیسم منطقِ حذفِ "دیگری" است. ما همگی در زندگی روزمره فاشیست هایی کوچکیم ، مگر اینکه خلافش را اثبات کنیم.
والا من يك هفته هم نيست وارد شدم كلا هم خالي نميبندم خواستم ببينم جو اينجا چه جوريه 

در  کل که جو خوبی نداره به خاطر یه عده 

به خاطر خالی بندی و تاپیک های  یه عده و  سرکار گذاشتن برخی که ناشی از کمبود هاشونه و بعدش دخالت تو نظر و کامنت های بقیه وقتی مخاطبتت نییستن بی ادبی کردن های یه عده و حمله کردن به بقیه در کل تاپ هاش اینها هستند 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
من گفتم خودم و شوهرم دكتريم ماهي ٦٠ميليون دلار در امد داريم  جالبه يكي باور كرده بود ميخواست م ...

خدا نكشتت😀😀😘😘😘😘حيف خيلي دوستدارم😀😀😀😀

ومن باور دارم خدايي هست كه هميشه در همين نزديكيست
من گفتم خودم و شوهرم دكتريم ماهي ٦٠ميليون دلار در امد داريم  جالبه يكي باور كرده بود ميخواست م ...

خسته نباشی 😁

و خدا قوت اون طرف که میخاست مچ بگیره 😂

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
خيلي باحال بود😂😂😂😂  از اين به بعد به جاي #فاخته  بزنيد #غلاغ

حتما 😙