2777
2789
عنوان

دیگه به پذیرش رسیدم تو قضیه ازدواجم دیگه از خدا شاکی نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 40 پست

عزیزم سرکتاب باز نکردی؟؟

والا خواهر من کلی خواستگار داشت الانم داره ۳۰ سالشه ولی هیچ کسو راه نمیده حتی ببینه سرکتابم باز کردیم گفتن یا بختش بستس

یا همزاد داره نمیزاره والا موندیم حرف کیو باور کنیم

میفهممت واین قسمت غمگین ماجراست 😔الان وضعیت چطوره

ببین بعضی مواقع تا چندماه همه چی اوکیه ولی یکبار که بهم میریزه اندازه ده سال پیر میشم حس میکنم طاقتم تموم شده میخواستم برم برای آی وی اف اصلا دست و دلم نمیره حس میکنم اگر بچمم بیاد بینشون همینجوری باهاش رفتار میکنن

ولی من بعد شما ها دیگه زندگی نکردم🥀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من گوه بخورم دیگه به ازدواج فکر کنم فقط میگم کاش بمیرم واقعا مادرم و خورد کردم از بس شب و روز به فکر ...

تو چرا بمیری اخه؟هرکی اذیتت ‌کرده بمیره. مادر ب این خوبی داری میتونه پشتوانت باشه...توروخدا وضعیت زندگیتو درست کن هرجوری ک فکر‌میکنی درسته 

آه له له له آه له لاس

تو چرا بمیری اخه؟هرکی اذیتت ‌کرده بمیره. مادر ب این خوبی داری میتونه پشتوانت باشه...توروخدا وضعیت زن ...

تا وقتی مرد خونه به حرف مادرش و خواهرای عنش گوش میده همینجوریه خانواده پدری و مادری من خیلی بزرگ هستن شهرمون هم کوچیک همه همو میشناسن نمیخوام آبروی خانوادم بره زیر سوال

ببین بعضی مواقع تا چندماه همه چی اوکیه ولی یکبار که بهم میریزه اندازه ده سال پیر میشم حس میکنم طاقتم ...

چون دلت پاکه اگه دلت پاک نبود یبار میرفتی ونمیبخشیدی 

شوهرت تصمیم نداره جواب خانوادشو بده ؟

عزیزم سرکتاب باز نکردی؟؟والا خواهر من کلی خواستگار داشت الانم داره ۳۰ سالشه ولی هیچ کسو راه نمیده حت ...

یه جا مامانم رفت گفت یه زن که فوت کرده بختشو بسته چون کسی که فوت میکنه اثر دعاش نابود میشه حین مرگش وصیت کرده به یه زن دیگه دعا کنه براش دعا داد اما اثر نکرد خودمم رفتم یه جا ۳ ماه پیش یه بسته بزرگ دعا و خاک و ... داد بهم هنوز باز نکردم بسته شو از بس که نا امیدم 

میدونی خواستگار میاد ولی اونجوری بهم بخوریم نیست 

مامان خواستگارمم گفت یه دعا نویس نزدیک خونمونه دیشب خواب دیدم اونجا بودم برای مشکلم 

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید

چون دلت پاکه اگه دلت پاک نبود یبار میرفتی ونمیبخشیدی شوهرت تصمیم نداره جواب خانوادشو بده ؟

شوهرم یه کم از اونا بهتره اونم خودم آدمش کردم ولی توی تمام عمر خانواده ای به این نفهمی ندیدم فکر کنم اصلا وجود نداره ببین میفهمن ولی جوری رفتار میکنن انگار نمیفهمن پدر مادر خواهر برادر🤮

شوهرم یه کم از اونا بهتره اونم خودم آدمش کردم ولی توی تمام عمر خانواده ای به این نفهمی ندیدم فکر کنم ...

واقاهم خیلی وقیح ونفهمن زن پسرشونی باید احترامتونگه دارن اگه نخانت حتی .توتنهایی نمیتونی همه رو درست کنی خب شرط سنگین بذار واسش دوری ودوستی نمیشه ک تاابد ور دل هم باشین 

اینکه حسرت نمیخوری و نگاه به زندگی دیگران نمیکنی بله عالیه 

اینکه میگی خدا بهم شوهر نداره این اشتباهه 

خدا دوس نداره تو مجرد باشی و اذیت بشی 

بقیه مطالبت فراموشم شد 

به حرف بزرگترا گوش بده 

به جز دعا باید علل مادی ازدواج رو هم رعایت کنی 

الکی بد و خوب هم نکن 

خیلیا ها اصلا خواستگار ندارن 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

اینکه حسرت نمیخوری و نگاه به زندگی دیگران نمیکنی بله عالیه اینکه میگی خدا بهم شوهر نداره این اشتباهه ...

ممنون از راهنمایی تون 

ببخشید درخواستم رو قبول میکنید یه سوال دینی بپرسم ازتون

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید