2777
2789

وقتی گفتم نویسندش افغانیه یه نیشخند خیلی مضحک زد با یه لحن بدی گفت واقعا رفتی یه کتاب افغانی خوندی؟من صد سال نمیرم یه همچین کتابی بخونم

من خودم هم ازشون خوشم نمیاد ولی خب فقط به خاطر اینکه یه انسان توی مرز های افغانستان به دنیا اومده دلیل نمیشه بگیم اینا هیچ توانایی ندارن

خیلی هاشون مثل خود ما سرشار از استعدادن ولی هیچ امکانی برای رشد و شکوفایی ندارن

برای خود من به شخصه هیچ کتابی به اندازه بادبادک باز گیرا نبود و نتونست منو اونطور توی خودش غرق کنه

پ.ن تازه کتابه رو خوندم هنوز محو قلم خالد حسینی ام جوری که هرکی به کتابش توهین کنه انگار به خودم توهین کرده😂پس بی زحمت بهم نپرین تاپیکم به حواشی نبرین

منم خوندم عالی بود👌

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB