2777
2789
عنوان

پریود دختره ده ساله میشا بیاید

306 بازدید | 21 پست

امروز دخترم رفت توالت اومد بیرون گفت مامان وقتی خودمو شستم یکم دستم خونی شد منم گفتم از پشتت شاید بوده گفت نمیدونم فک کنم از جلو بود گفت مدفوع سفت نبود گفت نع گفتم شاید شقاق داشته

منم درباره پریودی براش توضیح دادم چند باری هم گفت زیر شکمش درد میکنه خلاصه میگم...

دیگه تا الان خونی ندیده ساعت ۴ این اتفاق افتاد

دخترم تپله اضافه وزن داره موهای زیر بغل و تناسلی دراومده 

یعنی پریود شده؟؟ممکنه امروز بوده باشه؟ یا بازم تکرار میشه فردا روز دیگه

70 درصد پریود شده

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بهش نحوه استفاده و تعویض پدبهداشتی رو یاد بده

و الانم بهش پد بده که بذاره

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

اره گفتن ولب خونریزی نداره

فردا خواست بره مدرسه حتما بده پد بذاره

محض احتیاط..

یه موقع به خونریزی نیوفته و هول و دستپاچه بشه

یا لباسش کثیف بشه و همین باعث بشه مسخره بشه

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

ببین من خودم تجربشو داشتم که تو سن ۱۴ سالگی یه لکه خون دیدم  در حد یه روز و تا دو سال بعدش نشدم و دوسال بعدش جدی پریود شدم  نمیدونم فک کنم اوایلش ممکنه اینطوری باشه

ولی ببرش دکتر حتما بمرمخصوصا اگه رشد قدشم واست مهمه

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.